Onsdag

Ja,då var det dags för updatering igen, väldigt dålig har jag varit på det om jag får säga det själv.. Har varit ledig en vecka nu, haft fullt upp fast ändå inte. Har liksom känt mig trött i hela kroppen, säker trätt slut efter all stress, så har blivit en hel del sova och en hel del filmmys denna vecka, tror att jag och joel har hyrt 5-6 filmer denna vecka, plus att vi kollade på bio igår, vi kollade på harry potter, början och mitten var bra på den men slutet sög verkligen :/ ... Har fortfarande inte hittat någon lägenhet, kikar för fullt överallt, jag verkligen hoppas på att hitta någon innan 1 november, orkar inte pendla längre än så.. Idag skall vi fortsätta måla hos Joel, sen blire fest ikväll, hoppas jag blir pigg till dess :)

Over and OUT!

Fredag

wiiihooo, sista arbetsdagen, känns så skönt med ledighet! Det ringer ganska lagom på jobbet, samtal  var 5e minut ungefär, så man hinner koppla av lite emellan, däremot tror jag att det kommer avta mot eftermiddagen, så då kommer jag nog sitta här och banka och vilja gå hem, idag skall jag och Joel åka och hämta hans katter som han längtat så efter, en kommer få heta Lennart och den andra troligtvis svart katt eller Hulken. Väldigt stressad är jag också, men skall försöka reda ut det mesta under nästa vecka, skall betala alla avgifter till högskolan och sen ska jag skriva in mig på ams på måndag samt troligtvis kolla på lägenhet, har inte fått svar på mailet jag skrivit så tänkte slå en pling på lunchen, hoppas att det går bra att kolla på den på måndag, lägenheten är belägen på öster och har en ganska höghyra, och det är ju inte speciellt bra när man skall gå högskolan, den ligger på 61kvm också och det är väl lite väl, bodde nämligen på 51kvm förra gången jag bodde i gävle och det var ju lite väl stort bara det, men man kan ju alltid kolla på lägenheten.

Tänkte att jag skulle skriva en checklista vad jag skall fixa innan skolstart och publicera här, men rätt omöjligt när jag knappt vet själv vad som ska fixas, skall kika igenom alla papper jag fick med posten igår som gjorde mig alldeles svettig. Ordnar det inom en snar framtid, ha det bra och lev väl!

Over and OUT!

På måndag skall jag kolla på lägenheten klockan 13.30, ohhh så nervös :)

Over and OUT!

Torsdag

Mjauuuuu, Torsdag och endast denna + en dag till innan hela mitt liv börjar känns det som. Haha, har mailat iväg till gavlegådarna nu om jag kan komma och kika på en lägenhet på måndag, men har inte fått svar än, väntar och ser om jag får något svar tills imorgon får jag inte det får jag slå en pling vid lunch imorn.. Ikväll skall jag och syrran iväg och sola en sväng, vi skall bli bruna och fina inför böllopet på lördag :) Idag har jag en riktigt äcklig matlåda, en frys låda med black & white, har ätit den så himla många ggr så jag tycker den är äcklig :( vill ha husmanskost!

Joel håller på att bygga en brygga han också, det ser riktigt fint ut just nu, hoppas han röjer upp och gör gräsmatta så man kan springa ner till bryggan och hoppa i plurret också :) Hoppas på fint väder nu när jag får lite ledighet, förr gången jag var ledig var det ju kanon väder!

Igår käkade vi på tranan också ju, det var trevligt men man var ju så jävla trött efter att ha jobba så det blev lite mat sen hem direkt till Joel för att sova!

Over and OUT!

Onsdag

Jahapp, nu är det endast två arbetsdagar kvar efter denna, slutar 21.00 ikväll och då skall jag ner på tranan och käka lite sen blir det hemfärd till Joel för att se om det skett något hemligt där. Vet inte riktigt vad jag skall skriva, kan ju nämna att jag fått sakerna ifrån nelly.com, klänningen satt för tajt på mig så såg ut som jag hade en bebbe kula, skall försöka sälja den till någon, jeansen var där emot as skön, fy vad bra dom satt, har inte hunnit använt dom än, men det kommer väl :) På lördag är det skumparty på tranan och då skall jag på bröllop, vi får väl se hur länge det blir på bröllopet och om det är skoj annars drar man väl vidare dit :)

Oj råkade trycka på något så det blev kursivt, går inte att boka ut det :S

Over and OUT

Tisdag

Ja, fy vad trött jag är, jag jobbade till 21.00 igår och då vill man ju hinna med en massa saker så jag la mig inte förens 00.00 och upp igen 08.00, vaknade minst en gång i timmen inatt, så jobbigt. Tror jag är nervös för högskolan faktiskt :S Den 19 Augusti börjar jag och jag får semester den 17 Juli så jag har en månad på mig att fixa allt så fattar inte varför jag stressar redan nu.. Joel var gullig och ringde mig igår och sa: - Har du någon matlåda tills imorgon? och det hade jag ju inte så då köpte han en till mig, myyspojken!! Dessutom när jag vaknade imorse sa han: -Du måste äta frukost! och då sa jag att jag inte hinner och han berättade att han hade dukat fram, då sa jag, meen nee, då är det ju gammalt för du kan ju inte ställa fram det på natten, så du LJUGER! När jag kom ner fattade jag vad han menade,  han hade dukat fram alla bestick och så och ställt fram frosties, men tyvärr hade jag ställt klockan på 08.00 och började 09.00 så hann ju inte ändå :( men hann skriva en lapp: Tack men jag hinner inte, puss! hehe..

Jag har hittat klänning som jag skall ha på bröllopet med, en klänning som jag glömt bort som låg hemma i garderoben, så det vart ju billigt och bra :)

Over and OUT!

Måndag

Ja då är det sista arbetsveckan för mig, sen blir det ledighet ända till skolstarten, känns underbart, fortfarande lika dött i telefonerna, dessutom är vi fler denna veckan än förra veckan, förstår inte riktigt hur dom tänker, det är ju knappt några samtal alls, skulle bra gärna vilja gå hem, trött i huvudet som fan och blir så nervös med allt inför skolan, men vadå det är väl inge farligt om jag inte hittar någon lägenhet första månaden? Kan ju pendla, men känns ändå förjävligt att behöva göra det. Jag skall lägga ut min dator på försäljning denna veckan med, kan ju inte ha en stationär när man går högskola, måste ju skaffa mig en laptop, vilket inte känns så fruktansvärt roligt eftersom jag har något emor laptops :S Men som sagt blir mycket bättre med det. Imorgon jobbar jag dag tid så när jag slutar 17.00 skall jag nog ta och pallra mig till stan, måste ju ha en klänning! ARRGH fortfarande inte letat någon. Hehe.. Var ju på rockweekend i helgen också eller på lördagen och det bådade inte gott, började dricka vid 13.30 och vid 22.00 åkte jag hem med Joel as packad och somna direkt, jag vet inte hur man dricker längre :( haha..

Jaja, orka skriva... Jag vill göra något roligt!!

Over and OUT!

JAG KOM IN!

Jag kom in på högskolan och nu söker jag förfullt lägenhet i gävle, nu måste jag inte tveka nu är det bara att tacka ja! Fy Fan vad HÄRLIGT!

Då har jag ordnat så att jag jobbar nästa vecka ut här på anthill, sen blir jag ledig ända fram till skolan startar, har så himla mycket att ordna tills jag börjar, fy vad underbart detta är!!!

Over and OUT

Beställt ifrån nelly



Detta har jag beställt ifrån nelly.com

Klänning:99:-  och jeans 149:-

AHHHHH

Urval 1 pågår till höstterminen 2009


Just nu görs det första urvalet till höstterminen. Under tiden urval pågår kan du inte logga in på Dina sidor eller söka nya utbildningar. Antagningsbeskeden till höstterminen publiceras på Dina sidor under vecka 29.

SÅ JÄKLA NERVÖS, HOPPPAS!!!

Onsdag

Ja nu är det min 5e jobb dag, mår bättre nu faktiskt men finns fortfarande stunder med dunkande huvudvärk och rinnande näsa, har jobbat endast 20min och redan trött på att sitta här, verkligen sugen på ledighet, det är så jävla skönt! Kan tänka hur jäkla underbart många av mina vänner haft ett år nu sedan studenten, men kan även känna att jag har ju fått pengar varje månad och kunna handla kläder och dylikt. 2 dagar kvar nu sen blir det helg och då skall jag se till och njuuuta, på fredagen blir det troligtvis kina mat och bio, på lördag skall jag festa och på söndag skall jag bara slappa. Sen kommer det en dryg vecka till sen semester och om jag kommer in på högskolan blir det så att jag slutar här och är ledig tills den drar igång för att få känna att jag är lite rastlös.. jag funderar starkt på att börja virka, så man har något att göra här på jobbet, har ju inte fått hem den nya boken jag beställt, så då kan man ju starta med det under tiden? Vore väl tufft att göra en virkad sparkdräkt för en fullvuxen människa? :D haha ne, men kanske lite mössor och sådant.. :)
Jag fick ju trotts allt MVG i syslöjd i högstadiet så jag kan ju inte vara helt usel på sånt.. usch kan inte tänka att jag skall sitta här ända till 21.00, vill faktiskt inte det, har någon ganska läskig känsla i kroppen typ som ett monster håller på kravla sig ut genom skinnet, troligtvis för jag absolut inte har något att göra eller att jag är rädd för att norskar/danskar och engelsk talande människor skall ringa in på hotelltjänsten, jag förstår ju absolut inte vad dom säger.. Imorgon måste jag pallra mig ner på stan också efter jobbet, så jag kan hitta någon fin klänning..

Over and OUT

Måndag

Jahapp, nu vare måndag och 3e dagen för mig att jobba och det känns riktigt förjäbligt eftersom jag har huvudvärk och i halsen och snorig, men som alltid riktigt dött i telefonen.. Men men, det är väl skönt på sitt vis också, det ända tråkiga är att nu har jag ingen bok att läsa heller eftersom jag läste ut den boken jag berättade om igår.. Tycker även att alla bloggar uppdaterar väldigt lite men det är väl för att jag klickar in på allas bloggar 1000ggr/timmen. 4dagar kvar att jobba nu sen är det helg och dags för lite fest, det känns som det var evigheter sedan fast det endast var 1½ vecka, haha.. På onsdag skall jag ner på stan innan jag börjar alternativt att jag tar det imorgon efter jobbet, slutar 16.30 imorgon.. Jag har absolut inget att skriva om, så det blir bara en massa pladder som kommer upp i skallen, så att ni vet.. Har kollat lite på lägenheter i Gävle på sista tiden har kollat på bostadsrätter också, vore så underbart att kunna få göra vad man vill med lägenheten men vet också att mamma och pappa aldrig skulle lägga ut pengar för en lägenhet åt mig pga förra gången jag flyttade ville jag flytta hem efter 1år och det är ju inte speciellt lönsamt.. Nu orkar jag inte skriva med, fick lite samtal och blev trött på att skriva :)

Over and OUT

Söndag

Ja nu var det söndag och det är jobb idag med :( men det ganska perfekta har hänt, mitt system har dykt ner så kommer inte in och ser om det finns några lediga rum någonstarns så nu är det bara att koppla till hotellen, fan vad underbart nu behöver jag inte ens anstränga mig att försöka boka rum, mohaha.. Igår var jag nykter och gick in på terrassen och nu förstår jag verkligen varför jag inte har varit nykter när jag varit ut, det är ju ap-tråkigt. Joel var så full att han inte kunde gå riktigt, enligt han själv tyckte han att han gick skit rakt, njaa va säger jag. Kristine trodde att alla i hennes närhet var döv för hon skrek som fan, iofs nu kom jag ju på att hon jobbar inom älderomsorgen kanske något men därifrån. Jag kände dessutom att jag höll på att bli mer sjuk och hade världens huvudvärk och det gjorde inte saken bättre dessutom hade jag inte ätit en gnutta mat på hela dagen, så ja, jag var nog inte redo för en nykter kväll ute..

Snart har jag fått heeela 4 samtal på nästan en timme,  det är ju tammefan rekord nästan. dessutom har jag inte fått en ända svensk, bara en indier,två engelskmän och en norsk, förstår inte varför jag sitter på det här projektet jag suger ju verkligen på det engelska språket, men men det är väl en prövning iofs, lättare att säga att man kopplar dom till hotellet iallafall än att förklara en dyr elräkning.

Vid 14 tiden skulle Joel komma förbi med mat till mig, hoppas han kan göra det så han inte är allt för bakis, för annars kommer jag inte få någon mat idag heller, mamma och pappa åker till Gränna idag också förresten, dom skulle lämna några vänners barnbarn hos deras föräldrar och samtidigt passa på med en liten miniweekend. Men om två veckor då är det dags för mig och lite semester med det som skall hinnas är, skara sommarland och gotland iallafall, jag skulle även vilja ut och åka båt/kryssning. Jag tänkte ju att jag hade hittat klänning till bröllopet jag skulle på men just nu känns det som att den klänningen bara är en tråkigt tunika, skulle vilja ha något lite mer piffigt, kanske tar en sväng ner på stan nu i veckan så kanske men bara kanske hittar man något..

Näe, nu har jag slut på idéer vad jag skall skriva om, kanske skall ta och läsa lite bok istället, håller på att läsa andra boken om Ulrika Olson liv, hon blev våldtagen ifrån 4års ålder av sin pappa och har levt ett förbannat jobbigt liv, vissa frekvenser känner man in sig i, hur man tänker i vissa situationer men aldrig så extremt som det varit för henne, den första boken heter "den tusende gången"  och denna bok heter "Ulrikas sista strid"  den första boken handlade om själva våldet och insesten och dena här handlar om hur hon går vidare efter allt det hon upplevt, väldigt bra böcker, skriven av Anna Lytst och Ulrika Olson själv, läs dem, baserad på en verklig händelse.

Over and OUT

Lördag och jobb.

Ja då var det lördag och det är första dagen jag jobbar denna vecka, har varit alldeles för förkyld, är nästan för förkyld för att jobba nu med, men som jag trodde kommer det inte ringa mycket idag, jag har endast två projekt idag, och de e dom projekten som det ringer allra minst på, vilket känns jävligt bra! Sitta och skriva blogg och ändå tjäna pengar det är väl något nice? Jag skulle hemskt gärna vilja dricka lite alkohol ikväll eftersom det är ju björn rosenström ikväll, men så blir icke fallet för jag skall nämligen jobba lika imorgon som idag 9-18, sen jobbar jag fullt ut i 2veckor framöver sedan går jag på 2 veckors semester alternativt så går jag på semester ända till högskolan börjar, men det beror helt och hållet på om jag kommer in eller inte, hoppas verkligen jag kommer in iallafall :) Ska bli så jävla nice att börja plugga faktiskt, känslan av att bara behöva skriva lite arbeten, läsa bok och sen få diskutera lite igen, det som känns jobbigt är att det är 3 hela jäkla år, det är inte kort tid det inte kan jag säga och sen när man gått ut ja vad fan skall man jobba med? Ja, jag hoppas jag blir framgångsrik iallafall. Sov hemma inatt på första natten på över en månad, men joel sov med mig så jag var ju inte ensam, men inatt tror jag att jag blir ensam faktiskt, Joel skall dricka och jag skall troligtvis hämta honom så då slänger jag av han hemma och åker hem och sover.

Måste väl även gratta min kära vän Elin Kratz till den ursöta ungen hon pluppade ut 2/7 - William! Grattis gumman, kan lova att du blir en underbar mamma! och jag lovar att ställa upp som barnvakt något tag när jag flyttar ner till Gävle :)

Over and OUT

Ohh, det klia i fingrarna, har suttit här nu i en väldans massa timmar, det har ringt 34 samtal på hela jäkla dagen, det är ju tammefan ingenting :( och oftast så kommer det 1-3 samtal efter varandra sen blire dött i minst 15min, så himla tråkigt och imorgon kommer det vara likadant om inte ännu värre, varför måste jag jobba? Jag vill dricka alkohol ikväll och ut på rajtantajtan, men blir väl nykter och kanske drar in på terrassen ändå, för jag vill inte ha tråååkigt ikväll lika som jag haft hela dagen, jäklit synd att det inte finns en tv här, fan va nice det vore och typ kolla på film mellan samtalen, men egentligen skall  man ju ha samtal hela tiden så tror inte att dom investerar i det. Vet ju faktiskt inte vad jag skall skriva heller, har inte så mycket att säga, jag vill bli frisk och jag vill vara ledig, det är vad jag vill iallafall. Men va fasen två veckor går ju väldigt fort dessutom så skall jag gå ut nästa helg och då kommer tiden bara flyga iväg, syrran kommer hem då också, hon skall på rockweekend sen helgen efter det vankas det bröllop, min kusin skall nämligen gifta sig, första gången i mitt liv som jag går på ett bröllop, känns faktiskt spännande, men vore ännu mer spännande om någon man kände väldig väl skulle gifta sig. hmmm, ja nu är det typ 1 ½ timme kvar tills denna dag är över, då skall jag hem till Joel och hämta lite kläder och så, sen åker jag hem och badar och har lite egen tid, sen kanske men bara kanske åker jag på fest för att förbli nykter =/ alltså det är över 1år sedan jag var nykter när man gick ut, senast var en lördag för lite mer än ett år sedan då jag skulle träffa Peter för "första" gången och då åkte jag och träffa han i rengsjö, men jag var nykter han va full, men jag fick hem han till mig iaf ;) haha.. ne men fy vad tråkigt jag har, har tammefan varit inne på alla jäkla hemsidor man kan tänka sig med och läst alla bloggar man är intresserad av 10ggr om för att hoppas att de har uppdaterat.. Nejnej, nu skall jag inte sitta här och skriva meningslösa ord..

Over and OUT 

RSS 2.0