Torsdag

Ja, redan torsdag fan vad denna vecka har gått fort :S Var första dagen i skolan på "allvar" igår, vi hade introduktion på Ledarskapen och sen hade vi hål på 3 timmar sen var det dags för första lektionen i Affärsredovisning, där gick dom igenom sådant som man redan kan så jag och Jessica for vidare till Gavlegårdarna för att jag skulle skriva avtal på lägenheten, gick väldigt snabbt och smidigt så 1 oktober flyttar jag ner till gävle, vilket kommer bli förbannat jävla skönt, behöver bara någon som är duktig på att inreda och hjälpa mig, för jag tror att det kommer bli katastrof, jag suger verkligen på att inreda.. Idag har jag varit på ledarskapens första lektion, känns som den kursen kommer bli lite vimsig, för det finns ju varken något rätt eller fel i ledarskap, hur fasen skall man veta om man är på rätt spår när man skriver något då? Nästa vecka har vi lektion tis,ons,tor.. Så under helgen blir det att läsa en massa i affärsredovisningen men tror det bara är att fumla igenom sidorna eftersom det är mycket repedition av det vi läste i gymniasiet. Har hunnit med mycket sedan jag kom hem 13.30 idag med har handlat, hjälpt Joel med internetbanken, lagat mat, sovit, varit hemma och tittat på när Alia (Systers dotter) åkt fyrhjuling, hon är en riktigt tuffing på bara 2 år och ett par månader och kan redan åka fyrhjuling, man fattar inte att det går så fort, hjälp mamma gjort sallad, ätit, kollat lite mer, fikat, läst igenom ett häfte på 3½ sida, svarat på frågor till det, skrivit ner vad jag tycker ledarskap är och varför det är populärt, hängt tvätt, startat tvätt, bytt sängkläder, lagt in alla torra kläder i garderoben, tagit ner tvätt, ställt allt som stod i trappen i en korg plus att jag just nu skrivit allt detta i ett inlägg BRA GJORT Emmy! Imorgon tar jag med mig datorn till skolan, känns som att det är enklare att skriva ner allt där, det negativa är väl att man inte är lika snabb på att göra pilar, men man kan väl ha skrivblock med.

Måndag.

Hej och hopp, nu är det mycket i farten, i onsdags var det introduktion på högskolan, vart en hel del information och fick även möta studentföreningen Gavlecon som hade en hejdundrande entre i aulan :) Har bara varit på en dag av nollningen, blir ju liksom lite svårt att ta sig hem till bollnäs, men i fredags åkte iallafall jag och Jessica ner till gävle, där det började med surrande på högskolan, sen ner på stan på bolaget och vidare till buddys för att fylla magarna med tacobuffé, sedan tog vi också en varsin mariestad där, vi tog bussen vid 17 till högskolan igen, där vi hittade fram till en förfest, vi fick göra våra nollebrickor ganska fort, men det gick ju bra ändå, vidare till Lilla Vall som är Gavlecons föreningshus, där skulle vi stå och skrika massa ramsor för att se vem som först kom in på Lilla Vall, våran grupp även kallad Bling-Bling blev 2a in på Lilla Vall, där inne var det pizza sittning sponsrad av Handelsbanken, både jag och Jessica var ju full i magarna så vart knappt nå pizza alls, fast att man fick en stor pizza :) Där inne fortsatte kvällen med ramsor för hela slanten och alla 7 lagen gjorde en varsin heja ramsa inför paddligen som skulle äga rum dagen efter, vi fick inte reda på resultatet förens dagen efter, men jag fick ett sms om att våran ramsa hade vunnit, det var ju väldigt skoj, den som vi hittade på, på ca 5min. Vi fortsatte vidare till BARacken, som var en annan studentförenings hus, då började regnet ösa ner och man vart förbannat jäkla blöt.. Vidare därifrån för att traska in på Kåren, och dit var det en väldans kö, så vi blev bjuden på yttligare en förfest i en liten lägenhet på campus, det var trångt med roligt. Sen gick vi vidare till kåren, där det var ett hejdundrande party, massa musik, och en hel del gammal musik  så det var roligt att kunna låtarna, haha. Vi blev kvar där inne kanske 45min, sen ringde jag Joel och bad han komma neråt och hämta oss, jag och Jessica började traska  ner på stan för vi ville på donken, väl på vägen ner så kom vi på det är väl kanske bättre om vi drar vidare på max, för det är lättare att hämta upp oss där och vi var även mer sugen på Max. Sen så kom Joel och vi åkte hemåt i regn vädret, både jag och Jessica somna i bilen. Vi släppte av henne i Bollnäs sen for vi hemåt mot Arbrå.
Ja det var väl den kvällen.. På onsdag börjar allvaret, första lektionen då, har beställt böcker för 1600 men dom har inte kommit än, hoppas att dom kommer innan onsdag,

Idag skall jag och Joel till gävle för att inhandla en Tv och laptop till mig, blir väl även att kika lite i affärerna och hoppas på att hitta något fynd. Jag har ingt Gavlegårdarna idag med, men det verkar ju hopplöst, får hoppas att någon ringer upp mig idag, lämnade iallafall meddelande på telefonsvarare idag till den som håller i kontraktskrivningen för den lägenheten, har nret med så ringer han inte innan vi drar ner mot gävle, så ringer jag hann när vi är nere..

Jaja, nu har jag skrivit av mig lite..

Over and OUT!

Nu har jag lägenhet

Jahapp, nu har jag fixat lägenhet i gävle och det är inflytt 091001, så det blir ungefär 1 ½ månad pendling, men det är ju skit samma, jag har hittat en lägenhet med 2minuters gångväg in till stan, helt underbart, väldigt liten lägenhet på 27kvm, men därmed också låg hyra, jag har ingen balkong och utsikt över ett plåt tak, "väldigt charmigt" nej. Ett rum och kokvrå är det, med nyrenoverat badrum från 2008, hallen, hade jättefina vita tapeter, rummet hade 3 gråa väggar och en ljusgrå vägg, köksvrån var svart och vit, relativt snyggt. Helt perfekt lya för att ha när man skall gå högskola. Nu är det också endast en vecka kvar till det hela drar igång, har beställt kläder ifrån ellos som jag fick idag, eller kläder det är jackor, en svart kavaj och en brun kort """"treanchkort"""" och en grå sportjacka, allt för ynka 400:-, till helgen skall jag och mamma ner till gävle, jag skall då kolla på lite toppar och kanske ett par till jeansleggings, denna gång ett par mörka, vill även köpa en portfölj och så vill jag kolla på laptops, jag behöver verkligen en, och med trådlöst internet vore kanon. Funderar även på att sälja bilen för att få in lite pengar, och min stationära dator, någon som behöver en gamer dator? Ja men nu har jag ju updaterat lite iallafall. ha det så bra!


Over and OUT!

RSS 2.0