Drar igång igen

Efter en veckas slöande pga stukad fot så har jag nu varit iväg på första gympasset för denna vecka, vart kondition och mage/rygg. 50min :P

Snart ska jag slänga in mig i duschen sådär 1 timme efter passet, lagomt mysigt :)

Har varit hos dietisten igår och det gick inte alls bra :'( Jag vet inte vad jag gör för fel, men jag hade samma vikt som förra gången men allt fett var tillbaka. Så nu ska jag få skriva matlogg i 4 dagar för att skicka in så dietisten får analysera och minst en utav dagarna skall vara helg. så det pass bra att börja idag.

Jag vet en sak som jag varit kass på den senaste månaden och det har varit att jag missat frukost och som alla vet och som jag verkligen måste borra in i huvudet är att frukosten är viktigaste målet på hela J*KLA dagen. Men jag har faktiskt satt ut tid på morgonen för att jag ska ha tid för det, men ändå när jag sitter där i köket och funderar på vad jag ska käka så blir det typ; -Näe, inte alls sugen på mat, usch och fy etc etc... Däremot är det helt annorlunda de dagar jag inte har skola och ska upp tidigt då är jag sugen på det ena med det andra på morgonen, riktigt jobbig ovana det där som det gäller att träna bort.

Men nu har inte jag tid att snicksnacka här, dags för DUSCH

Over and OUT!

Avskedsfotot

Jag, Frida och Linn tog ett avskedsfoto förra veckan eftersom Frida är skulle till Australien, lite litet att se på headern så jag lägger ut det här också :)

Jag var nog trött mamma

Jo jag var nog trött vid förra blogg inlägget, felstavningar i varje mening :D

Har en väldigt tråkig nyhet att berätta, jag har stukat foten :( Vi får se om det ens blir någon träning denna veckan, gör fruktansvärt ont och Joel kallar mig Halta Lotta hela tiden :'P

Imorgon ska jag och Hanna till hudiksvall en sväng, lite shopping etc.

Onsdag har jag lektion mellan 10-12 och torsdag har jag lektion mellan 10-12 och 13-15.

Over and OUT!

Nästa två veckor sen

JAg är så dåligt på att uppdatera, men jag har haft typ "lov" nu, har nämligen tentan pluggat sedan gjorde jag tentan i Torsdag och varit ledig ett par dagar nu, imorgon drar en ny kurs igång nämligen Dataanalys och statestik för ekonomer. Väldigt jobbig kurs har jag hört, men det är bara att kämpa på sen till våran verkar det bli roligare kurser. Jag ska troligtvis gå väldigt mycket i skolan ett tag framöver nu. Men träningen håller i sig fortfarande, Mamma och jag går minst två ggr i veckan, eller rättare sagt jag går minst två ggr i veckan. :) Mamma försöker att alltid få två pass, men ibland passar det liksom inte in.

Vi testade vattengympa igen denna gång, core. Var inte ett dugg bättre det ända var att vi var fler och det vart trångare i bassängen dessutom gör det ju inbte det bättre att de flesta som var där var 50+, så det riktade sig kanske mer mot mamma än mig.

I helgen har jag och Joel nött wow, himla roligt det där spelet iaf :)

Jag hoppas att jag kommer ihåg att uppdatera nu iallafall

Over and OUT

RSS 2.0