16 Mars 2010

Nu var det ju ett tag sedan igen.. Ja sånn är jag :P

I helgen har jag varit helt ledig, jag har bara slappat, på fredagen åkte jag hem med amanda och vi käkade på max i Bollnäs och färga mitt hår, på lördagen väckte älskling mig klockan 07.30, helt slut var jag men men, vi åkte in till bollnäs köpte mer hårfärg sen så köpte vi lite alkohol för kvällen, Jeol färga mitt hår och jag la i en gråaktig färg, så nu är jag blondie, tihi

Hittade ingen sladd så kan inte ladda upp nått kort :/

En sak som jag blivit beroende av är spinning iallafall, började med ett pass för två veckor sedan, sedan förra veckan körde jag två pass och igår spinna jag och skall iväg nu snart igen också, tycker att det är jätte skönt att bara få svetta bort en massa, jag tycker att jag äter helt okej också men känns inte som något händer så den 31 mars skall jag till läkare för att försöka få hjälp med min bukfetma.. Kommer säkert få ta prover på olika saker och så, skulle vara skönt att få reda på att det är något annat som gör det svårt för mig att förlora vikt än att jag bara har riktigt dåliga vanor.. Kanske skall börja skriva upp här vad jag äter så jag ser vad jag ätit.. kan börja med idag

kl 10.00 En yoggi blåbärs yoghurt.

kl 13.00 Pasta sallad med kyckling och fetaost, ett grovtbröd med bregott, till detta drack jag bubbelvatten med citroner.

Kl 16.00 En näve rostade och saltade cashew nötter och två bananer. 

Kl 18.30-19.30 blir det spinning

Kl 20.00  Köttfärs kryddad med vitlök, snabb makaroner, en liten majsburk och riven ost och till detta drack jag ett glas mellan mjölk.

Väldigt trött efter spinningen, märkte verkligen idag att jag spinnade igår eftersom man liksom var seg i benen.. men blev lika svettig för det, haha :) Imorgon åker jag hem till arbrå så nu blir det ju inte spinning förens nästa måndag, känns verkligen jättetråkigt för det är as skönt att spinna. Men samtidigt är det ju bra att inte slita ut sig :)

Over and OUT!
 

8 mars 2010

Ja, då var det ny vecka och det blir min andra vecka här i Gävle, Joel har varit här sedan i torsdags och underhållt mig, i lördags gjorde jag tenta i marknadsföring och det kändes som det gick vägen iallafall. Ska göra en kort summering av förra veckan.

Gick på en föreläsning på fredagen, var tänkt att jag skulle gå måndag-onsdag också men på måndagen sov jag över så då blev det solning, promenad och spinning. Tisdagen hade jag världens huvudvärk så då låg jag i sängen hela dagen, onsdagen så pluggade jag inför tentan, torsdagen så kom joel och det blev mysig shopping i valbo, på fredagen så hade jag lektion och på eftermiddagen blev det valbo med älsklingen igen och då blev det ikea, köpte endast en potatisskalare och kronljus, haha. På lördagen hade jag tentan och efter den så åkte jag och joel på en liten rund tur till hille och på olika tråkiga affärer runt här i gävle, söndagen blev det en snabbis ner på stan och kollade lite i affärer, sedan lite shopping på ica maxi. Idag har jag varit i skolan och efter det så stack jag och joel ner på stan och kollade in på olika affärer.


Shoppingen sedan torsdagen tre par jeans leggings för 398:-


Shopping på ICA maxi 14,50:-


Mer ifrån ICA maxi 18,50:-


Var tvungen att köpa nya BH:ar och då blev det också tre par trosor till ett pris av 419:-

Sammanlagd shopping: 850:- (Detta fick jag allt för)

Uppskattat normalpris: 1475:-
3 * jeans leggings = 3 * 199= 597:- (ordinarie pris)
Sneakers = 200:- (Detta pris ser man ofta på denna typ av sko)
Flipflops = 100:- (Ett snabbpris som man ofast ser som litet)
BH * 2 = 398:- (Ofta ser man att en BH kostar 199:-/st)
Trosor * 3 = 60 * 3 = 180:- (60:- kostar enstaka fina trosor) 

Uppskattat överpris (enligt mig): 2494:-
3 * jeans legging = 3 * 299 =  897:- (Jag har själv köpt jeanslegging för detta pris, men insett att kvaliten inte är bättre pga priset)
Sneakers = 500:- (bara för att man vill ha äkta converse?)
Flipflops = 199:- (Överpris för ett par plastdojjor, visst finns bättre kvalitet osv, men finns också dem som säljer platsdojjorna för 199:-)
BH * 2 = 299 * 2 = 598:- (Visst vill man unna sig själv men en riktigt skön BH så kan jag faktiskt förstå, men jag skulle inte köpa en billig BH för att den är billig utan för att den är skön.)
Trosor * 3 = 100 * 3 = 300:- (Jag kan förstå att om man köper en BH för 300 och det finns matchande trosor för 100 till så visst)

Med detta vill jag nog bara visa att jag har kommit över mitt beroende på märkeskläder som jag hade när jag var yngre, nu köper jag för att det är snyggt eller bekvämt. Jag förstår varför folk köper märkes kläder men jag vill bara påminna/öppna ögonen för den som inte ser att det går att klara sig utan märke. haha :D

RSS 2.0