Ops...

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade så det är väl dags igen, ett till år har nu gott i skolan och jag har klarat alla kurser detta år vilket känns fantastiskt :)

Jag har börjat jobba också, sommarjobba, på Alfta Frakt, jag kallar mig själv ekonomisk administratör, för det är väl det jag är :) haha, ska även köra lite tidningsbud. Nästa helg exempelvis.

Idag har jag varit på en anställningsintervju hos ett stor revisions företag, väldigt spännande var det kan jag säga. Även om det kanske inte leder till jobb så är det ju en fantastisk chans att få öva sig på att presentera sig själv för framtida arbetsgivare :) Måste även tillägga att det var endast 10 personer som lyckades få intervju varav jag var en :) STOLT!

Nu när jag jobbar på Alfta frakt så arbetar jag mellan 06.00-15.00, vilket känns skönt, då har man liksom hela eftermiddagen framför sig, man hinner gå på stan, bada (som jag inte gjort ute än :( ... ), sola mm.. Imorgon tillexempel så ska jag och Joel med mina svärföräldrar och spela golf på en riktigt 18håls bana, KUL! Det tar ca 4 timmar och gå en runda enligt dem så det kommer bli bra med motion :) skönt de!

På midsommar så ska jag och joel och en del vänner ut och åka båt, blir grillning och massa annat härligt, jag hoppas på bra väder :)

Har iallafall fått erbjudande om att jobba varannan helg till hösten med att köra tidningsbud, vilket vore extremt bra med lite extra klirr i kassan :) Tänk, jag har bara ett år kvar i skolan. Vad ska jag göra sen? GALET. Kan ju alltid plugga ett år till så jag får magister examen men vi får väl se :)

Ja men det var väl en ganska bra uppdatering.. viktnedgången går långsamt, jag koncentrerar mig på så mycket annat nu så om jag har tur så kanske vikten ger med sig bara jag inte tänker på den allt för mycket man rör sig trots allt mycket mer på sommaren. :P

Over and OUT!


RSS 2.0