Jobba

Har jobbat på kontoret idag, blir imorgon med :) snart iväg på middag med svärföräldrarna :)


Nya naglar

Nya naglar och greys, god natt :)


Woho!

Träningen var väldigt rolig! Äntligen fick man klara direktiv vad som är rätt och vad som är fel! Tycker det inte varit vidare bra denna säsong på den fronten..

Sov väldigt gott i natt, första natten på evigheter! Imorgon ska jag vaxa ögonbrynen och fixa naglarna, Gud så skönt! Måste verkligen börja ta hand om mig nu, viktigt med att smörja in sig, hålla ordning på håret och naglarna, man mår ju så mycket bättre då :)

Ikväll åt jag och Joel Maxmat, mums!! :)


Träning

Snart dags att åka på innebandy träning! Skoj, tränade bara en gång förra veckan pga plugg så nu längtas det! :)


Sista tentan

Då var sista tentan skriven!

Gick inge vidare, har lite rest att göra under våren och så ska examensarbetet göras såklart!

Snart där! WOHO :)

Bifogar en ful bild på vår katt Lennart!

Over and OUT!


Vår väder

Kanon väder att vara efter vägarna idag! Skönt när solen värmer genom rutan men om man stannar till och går ut så är det kyligt.. Blåst, det är djävulens påfynd, fungerar inte tillsammans med tidningar.. :( men bifogar iallafall en bild på soliga riksväg 83 :)


Dålig bild, lägger ut en till!


Jobb

Hejhopp!

Idag har det varit jobb på schemat efter att inte kunnat somna förens 04.30 imorse så var det dags att köra ut tidningar med start kl 08.20 :P som tur hade jag Maja med, vilken klippa! Tack :)

På hemvägen stannade vi vid outlet x och gjorde lite fynd, Maja köpte ett par as snygga baggy jeans (herr modell) ifrån levis för ynka 149:- jag har alltid velat ha sådana men fanns bara i en stl och det var ju för tok för litet när Maja får på sig dem ;) sen köpte hon en knallrosa kjol från wesc för 149:- också den as snygg! Sen köpte vi båda likadana skor, riktiga fest dojor, bifogar bild nedan.

Var tänkt att jag skulle plugga ikväll vilket är omöjligt med lite sömn och huvudvärk, blir råplugg imorgon!

Over and OUT!


Titta!

Två uppdateringar på en dag, vilken nyhet :)

Idag har jag pluggat lite, sen har jag varit hem till mor och far och vägt mig och badat badkar, jag kan med glädje berätta att totala vikt nedgången på 7 veckor och 3 dagar är -7,5kg!! Fy bubblan vad skönt! Nu är det bara 23.5kg kvar till målvikten :) men mitt motto är: det får ta den tid det tar eftersom jag ska leva också, men till sommaren vill jag iallafall gå ner 6kg till, det vore ypperligt :)

Glömde berätta att jag, Min Joel, Lina och hennes Joel ska åka på Viking line kryssning den 28-29/4 :) fy vad skoj vi ska ha det :D jag och Joel har årsdag 30/4 (3år) och Lina och Joel har årsdag 1/5 (5år) så det passar ju kalas bra :) dessutom har min Joel och Lina aldrig åkt kryssningsfartyg vilket kommer bli en upplevelse för de båda :)

Jag kör tidningar i helgen så ska försöka hinna plugga så mycket som möjligt på kvällarna, imorgon spelar mitt lag sista innebandy matchen, jag jobbar så jag får avstå dock är det innebandy DM nästa helg så då blir det lite lir :) skoj!

Var inte rädd för att kommentera, roligare att skriva då ju, bifogar en bild också, roligare med bloggar som har bilder :)

Over and OUT!


Uppdatering

Hallå :) testar appen blogg.se nu, hoppas den fungerar bra för då kommer jag kunna uppdatera oftare :)

Är just nu inne i tenta pluggande sista ordinarie tentan går nu på måndag 26 mars, sedan finns det tid för rest och examensarbete, examensarbetet är påbörjat och jag skriver det tillsammans med Malin ström :) kanon kul, känns bra faktiskt!

Under nästa vecka ska jag fixa naglarna hos Elin Kratz igen, jag jobbar ju och sliter varannan helg så naglarna får ett rent helvete så det är bra att hon har så förmånligt pris, 200 riksdaler, kanon! Ska göra fransk manikyr denna gång :) ska även jobba på kontoret nästa vecka så det är trevligt med ny fixade naglar till dess..

Vikt nedgången har tagit fart igen, senast jag vägde mig hade jag gått ner 6,2kg :) nu kan jag ha en mindre stl på byxor och nu ger jag inte upp på en tröja bara för att det står M eller L :)

Bifogar en bild, dock har jag jeans på denna bild som gör att min klump till mage trycks in vilket inte kommer rädda mig i bikini, men förhoppningsvis har den minskat tills de tiderna :)

Ja men Over and OUT!


RSS 2.0