30 april

Idag är det en fantastisk dag, det är min och Joels dag. Nu har vi tillbringat två år tillsammans och utav dessa två har vi varit förlovad i ett år. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som fått en sån otroligt underbar kille! Förra året när vi förlovade oss denna dag, så blev det bara myspys hemma med jordgubbar och bubbel. I år vill vi fira lite extra så vi har valt att ta in på hotell i sundsvall, där vi ska spendera natten, käka lite god middag ikväll och bara umgås och imorgon blir det birsta city. :)

Jag älskar min Joel och jag är så lycklig att jag har dig. Min prins!

Dags för en påminnelse!

Jag är INTE gravid!!

Blir så less, jag försöker och försöker, jag vill verkligen inte lida av bukfetma.

Ett kilo i taget var mitt motto, men idag fick jag frågan; när ska du ha barn då?

Då känns det bara som jag vill ta en kniv och skära av denna förbannade mage, jag vill slänga hela magen på backen och stampa och hoppa på den. JAG HATAR min feta äckliga bristiga mage.

Jag vet att det finns extremta dieter, men det är inget för mig, jag vill kunna leva nyttigt hela mig liv och inte behöva ungå alla gottigheter!


Gått ner 1 kg

Jag har gått ner ett kilo till nu på en månad, ett träningspass och 3 veckor förkylning.  Jag är nöjd. På tisdag ska jag träna innebandy och jag har längtat så mycket efter den sporten!! Så nu jäklar ska kilorna rasa :D

Fan...

Ibland finns det vissa dagar man är nere, jag kände att när dagen började så kunde det inte annat än bli en bra dag. Men just nu deppar jag.. Fan alltså.. Ingen aning varför kanske bara jävligt att jag börjar bli sjuk och jag vill ha SOMMAR.


RSS 2.0