Tvekan

Nu börjar vi fundera om vi verkligen skall ta den lägenheten jag berättade om, vi har även en annan som vi vill kika på först, så vi ska se om vi kan kolla på den på torsdag eller fredag så kan vi välja vilken vi skall ha, eftersom det är nämligen så att den är nyrenoverad och nybyggd och vi kanske får möjlighet att själv välja tapeter :) Linn tyckte också att vi skulle kolla på en på bonden, men vet inte om det är större idé eftersom man skall ju inte ha för många alternativ heller eftersom man måste ju komma till skott någongång, den vi tittade på idag kan vi flytta in på engång och den andra nyrenoverade är f.r.o.m 1 sep.. Men visst kan vi vänta det lilla om vi får en skön lägenhet! Det tar ändå tid att packa ihop sig hemifrån, uscha vad jobbigt det var att flytta förr gången, men då vare ända till gävle så då ville man ju helst inte glömma nått, nu är det ju bara till bollnäs så det är inte hela världen.  Det är översta våningen på blomkransen, så det är jobbigt men den nyrenoverade är det nedersta så det vore ju skönare ;)

Släktträff på torsdag med i segersta, kan ju bli roligt?

None

Hittat bostad

Nu har vi hittat en bostad på blomkransen en 58kvm 2rok, med tvättmaskin :) Jag tyckte lägenheten var helt okej, sovrummet var bäst enligt mig, det var gråa och diskreta tapeter där, mycket att inreda själv då känns det som när det är lite färg.  kan berätta hur lägenheten ser ut.

Hallen - fula ganska fettiga tapeter (vill göras om). En garderob för förvaring av t ex, vinter kläder
Köket - Vita skåpsluckor med ganska fula knoppar men enligt mig fungerade det, nya kyl och frys + sprisfläkt, gammal spis, men stor (så man kan baka bullar) Lika tapeter som i hallen, bordes därför också göras om.
Vardagsrummet - trä golv, peter tyckte inte det var vidare fint, jag gillade det!, orange tapet, lika som jag har i mitt rum hemma, så det kändes helt okej, men inte så roligt att inreda. Men har ju en tavla som passar perfekt istället ;)
Badrum - inge vidare snygga väggar men helt okej, badkar och ett tvättställ, med lite små saker så blir det helt kanon. en liten tvättmaskin men bra storlek, skall man tvätta mycket kan man även gå genom källaren till tvättstugan fall om det ösregnar ute.
Sovrum - två garderober som är ganska gömd, bakom dörren in, gråa stilrena tapeter.
Balkong - liten men mysig för det är ju längst upp.
Vindsförråd - jätte stort så bestämmer vi oss för att köpa en ny soffa kan vi ställa den gamla där, minst 10kvm där uppe.
Källarförråd - Litet trä förråd, perfekt för t ex vinkällare eller liknande.
Cykelförråd - mycket plats sotd inte alls många cyklar där.


Hallo

Nu ska jag skriva lite blogg jag med, så här 03.22 på natten, då jag i vanliga fall brukar sova. Jag jobbade idag, började 19.00 jobbade till 02.03 för att räkna ut det i pengar blir det 172 * 7 = 1204kr på att packa lite bröd i ett par timmar, det tycker jag är kanon. Och efter detta pass for jag till rengsjö för att hämta min fulla käraste pojkvän, som var lite små flokig, fick skjusa hem några av hans vänner sen for vi hemåt, när jag väl kom hem var jag tvungen att köra iväg tältet som vi hade på p&l till linns pappa, han hade tydligen haft ett utbrott på henne eftersom de inte hade fått tillbaka tältet, ajaj det var ju jag som glömt det varje gång. För övrig har jag sagt upp mig på mitt jobb som telefonförsäljare för att kunna jobba så mycket som möjligt på bullolles för jag vill kunna sova med. Jag har även färgat håret, så nu är det skandinaviskt blond ända in till hårroten. Imorgon skall jag festa, har inga kläder (gaah). Men ska väl gå bra ändå :) har beställt en det kläder med ifrån josefssons kommer inom 5-7dagar. Inge särkilt att visa faktiskt.. Även köpt 4st påslakanset, och då undrar ni, varför ska hon ha 4a? jo det är så att jag och min käraste skall inom snar framtid dela ett hushåll tillsammans. Vi skall flytta ihop, helt galet vad snabbt det här går tycker väl ni, men han ska ändå flytta så varför skall inte jag då flytta med? Idag har bokningsdagen på en lägenhet gått ut så vi får väl brev på måndag, vilken köplats och så vi ligger, tvättmaskin i denna lägenhet, det gillar jag :) Vi skall iallafall bo i en 2a i bollnäs, det är vad jag kan berätta nu :) ni får ha det så bra, så skall jag försöka uppdatera oftare :)

PUSS

På jobbet

as trött, fy fan.. orkar inte mer nu, men bara 1h och 2min kvar..

Saknar peter. Puss!

Kär <3

Jag vill bara skriva av mig lite, först och främst vill jag skriva att jag har en pojkvän som är den absolut bästa.  Peter Ström, du är helt och hållet min. Det bara kryper i hela kroppen när jag tänker på dig, jag kan inte beskriva det med ord. Du ställer upp så himla mycket på mig, under studenten skjusade du mig, hämtade mig och inte ett knyst om att det var jobbigt. Du bara fanns där. Vi har inte träffats så pass länge, det är väldigt nytt jag vet, men för mig är du faktiskt kärlek. Du säger ifrån när jag gör nått fel och säger till när jag gör något bra. Du uppskattar mig och ger mig allt jag behöver, dig!

Sedan vill jag gå över till något annat, vänskap! En helt otrolig 5dagars tur till borlänge på peace and love med ett helt gäng härliga tjejer. Det var så underbart att bara leva och inte känna att man ska upp och jobba eller något annat. Vi skall göra om detta år efter år. Fan vad underbart!

Nu går jag vidare till det som gör att mitt liv går runt, Linn! Utav alla människor som jag träffat så tror jag faktiskt du är den mest speciella flicka jag träffat, du är allt man kan önska sig av en vän. Du sviker, men förlåter, du hatar, men förlåter.. Du är egoistisk, men givmild, du är korkad, men smart, du är söt, men snygg. Du är min bästa vän, men? nej inga men, du är min bästa vän och jag älskar dig över allt annat på denna jord. Linn emelie kristina Jonsson jag Emmelie britta kristina Eriksson kommer älska dig till döden skiljer oss åt

Jag är med och tävlar ;)

                                               
 
Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

RSS 2.0