Mer jobb

Hej!

Ja idag fick jag en skrämmande men positiv överraskning, jag skall få mer jobb på anthill, skall nämligen få en massa mer projekt, utbildningen börjar redan på måndag :P Kommer nog få mer arbetstid där då. Ikväll blir det god mat hemma med familjen och imorgon blir det utstyrsel och utgång. Jag har köpt en licor 43 till helgens ära. mums! Jag har spelat mitt wii nu i flera timmar så jag har lyckas fått en jävla träningsvärk i armen, ajaj. Nästa helg kanske jag och peter flyttar in i stugan, får hoppas på det iaf vore underbart att få bo själv och fixa och dona. Någongång i november skall jag även försöka at mig till och åka till syster och hälsa på och även hälsa på jacke och linn,  vore skoj! Den 5 december skall jag och peter på julbord med hans jobb på axmarby brygga, kommer nog bli en kalas kväll det med. Nästa helg den 8 nov skall vi käka middag på sport in med jobbet, det kommer nog bli kanon det med :) Fan nu är det en massa party och härligheter som väntar, det ända tråkiga för dagen är att jag tvingas byta däck på bilen :( Det är jobbigt, men kommer nog gå smidigt när far är med eftersom vi skall använda sånn där super maskin till att ta ut alla muttrar :P

Kram från mig!


Andra dagen!

Hej!

Nu är det andra dagen jag sitter på mammas jobb, eller även kallat mitt jobb.
Igår fick jag min födelsedags present av Peter, jag betala den men det var för att han inte var hemma då jag skulle hämta det, ett tv-spel nintendo wii ;P fan va jag längtat efter att fått ha ett sådant. :) Nu jobbar jag idag sen jobbar jag inte förens på torsdag nästa vecka.. undra när jag skall jobba på anthill nästa gång?

Jag och Peter har bestämt att vi skall flytta till stugan med 90% säkert är det väl :)
Kommer bli MYYYYSIGT!

Kram från mig
Mitt jobb på femte våningen

Nytt arbete

Hej!

Nu sitter jag på mammas jobb som är mitt nya arbete, jag har nämligen fått en typ extra anställning här får sitta och köra lite olika löne saker på dator.. Får sortera papper i pärmar och så med. Har ju så pass lite tid på mitt andra arbete så det är bra att man får ett till.. :)

Jag och peter har även hittat ett eventuellt boende, i peters farmor och farfars stuga som ligger ute vid A&H typ, mysig stuga i timmer på 50kvm ungefär, vi funderar just nu över hur mycket det kommer kosta för oss och så.

Kram från mig

RSS 2.0