Joakim Trygg

Det är fruktansvärt det som hänt, jag tycker det är rent utsagt onödigt.

Jag kände inte den personen du var idag, den personen som jag trodde du hade blivit, jag ångrar det så fruktansvärt. Varje gång jag sett dig, varje gång jag pratat med dig, varje gång jag tänkt på dig har jag alltid tänk på ditt underbara leende, dina förbannat roliga och oftast råa skämt, dina förmåga att vara ärlig med stil och din förmåga att se livet som det är.

Jag minns första gången vi träffades på riktiga inte bara via irc eller cs, vi åkte på resa upp till åre med fritidsgårn, du och dina vänner satt och skrek och dryga längre bak i bussen, jag som alltid tänker negativt om folk i allmänhet blev väldigt irriterad, jag hejade men inget mer än så, dagarna i åre gick och du var jämt sent till dom officiella mötena med fritidsledare och jag sneglade alltid snett på dig. Men sen kom den dagen vi skulle åka hem, vi väntade på att busschaffören skulle komma, i dettafall skulle vi inte åka med min pappa, däremor körde han den andra bussen, du frågade om det var min farsa och jag sa att så var fallet, du sa bara aha. Vi gick in i bussen och vi fick platser nära varandra, du började snacka och jag insåg direkt att du var en väldigt rolig människa och du hade en väldigt mycket idéer, alla bytte ju platser med alla under dessa resor, så du satt dig brevid mig, vi snackade och jag såg att du var ju faktiskt väldigt söt med dina bruna ögon och rakade skalle. Vi båda insåg att vi var attraherad av varandra och innan bussresan var slut så bestämde vi att vi skulle ses igen. Nästa gång vi sågs var på tranan, vi blev ett par, under veckan som kom hann du hälsa på hos mig och jag dig, Vi var kära. Men eftersom vi hade vissa politiska skillnader i den åldern så tog det slut och vi förblev vänner. Under åren som kom så hade du olika stilar men en sak förblev alltid, du var omtänksam,rolig och jäkligt förstående, det är så himla tragiskt att jag inte fått stöta på dig under det senaste året så som jag gjorde förr, jag hade ju faktiskt vilja sett vem du hade blivit, men en sak som jag är säker på eftersom du visat mig så många gånger att jag haft rätt är att du är omtänksam, du är rolig, du är söt! och den personen kommer du alltid vara för mig!

Joakim "Otrygg" Trygg, du är och du var alltid en riktigt vän!

R.I.P

Nytt år

Ja nu är det dags för 2011 och det enda jag känner är stress, hela tiden. Jag försöker slappna av men stressen är alltid där, jag vet inte vad det är jag är stressad för och det gör inte saken bättre..

Om jag försöker med en lista då, som alltid brukar stressa ner mig

Detta MÅSTE jag göra:
Inlämningsuppgift tillsammans med gruppen inlämning 10/1 - 2011
Inlämningsuppgift tillsammans med gruppen inlämning 18/1 - 2011
PM arbete med gruppen inlämning 20/1 - 2011
Deltentamen 2 skrivs 22/1 - 2011

Dessa förläsningar har jag kvar i denna kurs:
Vecka 2
10/1
11/1
13/1

Vecka 3
18/1
20/1

Detta känns faktiskt redan bättre, kändes som vi hade massvis med förläsningar och jättelite tid för att göra all inlämning på, visst det är lite tid för inlämningar, men läraren kan inte begära speciellt mycket när vi har så pass lite tid. Men nu är det ju bara skolan jag har räknat upp också en sak till måste jag faktiskt hinna med och det är att åka till sthlm 14-16 januari och hälsa på mina älskade vän Linn. Det måste jag verkligen!!

Det som gör att jag är så stressad kan troligtvis ha att göra med att det känns som ingen annan i gruppen är så benägen att allt ska vara inlämnat, jag skiter FULLSTÄNDIGT i om uppgiften har betyget E D C B A, huvudsaken är den att dom inte har betyget F Fx för då måste det göras om, jag vill bara ha det inlämnat! Jag ska försöka få tag i mina gruppkamrater och få oss att sitta ned och göra uppgifterna tillsammans, känns som allt blir så mycket lättare då, för det är en förbannat svår kurs just nu och det är väldigt svårt att försöka förstå någonting själv.

Detta MÅSTE jag göra privat:
Ringa boxer och teckna för tv,internet och telefoni
Ringa UPS för avhämtning av min dator som måste på reparation
Packa ner datorn noggrant
Packa upp alla kläder i garderoben så man kan se vad för saker man har
Träna minst 2ggr i veckan
Komma ihåg att äta rätt, frukost mellanmål lunch mellanmål middag kvällsfika. 

Slänger upp en bild på nya lägenheten som får vara slutet på detta blogginlägg

RSS 2.0