JAAAA

Jag ska flytta hem till arbrå, har sagt upp lägenheten nu! :)
Skulle fan aldrig säga att jag längtade efter arbrå, men fy fasen va skönt det ska bli!
På måndag ska jag på möte med en syo på torsbergsgymnasiet.
Ska förmodligen gå sam - ekonomi 2.
Men annars blire sam 1 :( lite tråkigt men jag känner mig redo.
Nästa helg följer förmodligen mor och far ner med släp och shit så jag kan ta hem alla möbler.
Fy fan va skönt! men mamma har gett mig ett ultimatum, jag skall hjälpa till med tvätten och matlagningen.
Men tror det inte är nå problem för mig att hjälpa till, värre att göra allt själv. Sitter och funderar på hur jag ska möblera rummet mitt nu, eftersom jag har ju nya möbler här i lägenheten. Slänga ut svarta soffan hemma iaf :D Jag kommer trivas. Fan va skönt!
Tranan imorn med, ännu mer kärlek! Träffa Fredrik med, hoppas på att få träffa han ikväll med, han ska tydligen stå idag på matchen som jag ska iväg och kolla på! Köpte nya skor igår med, riktigt snygga :D 150:- ;) det du! Tack och bock för mig!

ps. Fredrik jag vill vara med dig jämt. oh jag är så jävla kär i dig!

Arbrå.

Var i arbrå igår och idag, jag kände mig så extremt yr sista timmen igår, när det var Fysik så jag var tvungen och gå hem. Mådde så jävla piss att jag ringde mamma och sa att jag skulle komma hem. Så klockan 16.09 for jag hem, fick skjus från byn upp till norränge och fick även serverad mat. Mamma skalade till och med potatisen :) Jag älsar att bo hemma. Jag sitter faktiskt nu och funderar över att flytta hem. Kanske byta till samhälle. Skulle vara så extremt skönt! Ska prata lite med mamma och fundera över det där, men det bör ju ske nu. Men jag är sjuk med så det är kanske det som ställer till det.

Saknar Fredrik som bara den!

Sjuk. :(

Tyvärr så lyckas jag bli förkyld i lördags, men inte hindra det mig från fest ändå?
Nej då, först så åkte jag och bollan ut till skutskär för att kolla på innebandy skutskär - hertsjö (7-3)
Där vi träffade stein,dennis, jimmy och cyres :) Det var trevligt att få snacka lite innebandy!
Sedan for vi hem, jag köpte en pizza och sedan drog förkylningen igång på allvar.


Men jag skulle tammefan festa så jag ringde till bollan typ 20 över 6 då var han på väg ner på stan men ojoj, då fick jag brottom så jag sa att jag skulle vara ere på stan till kvart i. (lite överdrivet tidigt) Jag stressade och 5 över halv var jag på väg ner på stan med min vackra cykel, när klockan var sisådär 18.43 så var jag ungefär på brynäs och då ringer bollan och säger att vi ska ta 18.50 upp till sätra, med en fin kommentar "du får ju trampa på lite" Jahapp, så det var bara att trampa på. Men det var lugnt tog ca 3min ner till stan, fråga mig inte hur jag lyckades, men  så vare iallafall. Så vi for upp till sätra rätt många till Malin där vi kom på att Östen fyllde år på fredagen så vi läre supa ner han, alla bjöd han på en massa groggar och den killen kan suga i sig som en tvättsvamp, Killen däckade för första gången i sitt liv. och oj vad roligt det var på vägen ner mot crusingen. Kundvagns åkande och bärande på han :) Spyde ner sig och shit.


Men när vi väl var nerepå stan så gick vi hit och dit och fram och tillbaka :D Roligt att prata med folk iallafall, och tror det var för första gången encore var nykter? :D hehe. Ofattbart! Men iallafall, jag kom hem, såg en msn konversation som jag inte tyckte speciellt mycket om, belv datorn ett tag sedan sömn. Dagen efter var jag hes som bara den och snoret bara rann som en fors. Blev rätt mycket tv/cs den dagen. Bestämde mig också för att stanna hemma ifrån skolan på måndagen och den dagen är det i dag, och jag var hemma ifrån skolan. tänkte dra dit efter lunch men, lika bra att stanna hemma. Ska nog ner dit imorgon vill ju inte komma efter... Entreprenörsämnen och Fysik imorn. Hårda pass :S Troligen iallafall. Inte haft fysik än.


Hade träning idag också egentligen, men kan ju inte träna när jag låter så här, hoppas jag är frisk tills på onsdag, annars åker jag förmodligen dit och kollar bara då. På Fredag är det Tranan med, det ska bli skoj. Då skall jag iallafall vara frisk :) Sen blir det väl att jag stannar hemma över den helgen! Läre hälsa på arbrå borna mer detta år än förra året. Har haft en härlig sommar med dom med. Väldigt härligt!

Tack till alla vänner och bekanta. Speciellt tack till Linn, Du är min stjärna!

ps. Tycker om dig Fredrik Larsson.


Hem igen.

Hej!
Nu ska jag dra mig till Gävle igen, ett helt år till där.. Just nu känns det förjävligt.. För Fredrik bor ju i arbrå och jag i Gävle, känns som man helt enkelt vill hoppa av skolan i Gävle för att få vara med han. Kommer sakna han så mycket.. Fan alltså.. Tur att man har vissa i Gävle som betyder mycket med! Ja andra året ska börja nu och jag läre väl börja leta apu plats.. funderar på att fråga på näringlivs kontoret på bollnäs kommun. Så kan jag komma hem på helgerna och träffa Fredrik. :) Har fått blommor av mamma med, dom ska in i lägenheten idag. Hoppas dom här håller då och inte som dom där andra som dog efter 2 veckor :P
Ja, kommer sakna alla i arbrå, men vi ses väl snart :) Insparken är väl snart den med, så då blir det väl lite fest kan jag tänka mig. Ja just ja var på strömmingsleken i helgen med, blev Party bussen hem, fråga mig inte vad det är ;) Var nån jäkla van, som vi åkte i från söderhamn till bollnäs, sen fick vi skjus av dom som jobba på kebab house till arbrå :) var i arbrå vid 5 tiden tror jag, då träffade jag fredrik, sen kommer jag ej ihåg hur vi fick hem cykeln och allt. Det var en redig fest :) skyldig brosan 320 med :S förstår inte varför han inte frågat efter pengarna.. antar att jag kommer göra slut på dom själv om han inte frågar efter dom.. men men hans fel :D Seee yaa

Från spicycow

Från spicycow


Sommar och sol

Hej!

Har nu förskaffat mig en sådan här blogg. Rätt okej faktiskt. Inte kommit igång riktigt men kommer väl förmodligen göra det! Idag när jag vaknade sisådär halv 1 då vare skinande sol, utan att jag märkte det förstårs, så jag gick ner och la mig framför tvn, sedan ringde Jacke och sa att det var fin väder så vi stack ner på skeppstan för att ta ett dopp, men direkt efter första doppet kommer ju såklart regnet. Så det var bara att vända hem och nu sitter jag här framför min skol laptop och knappar på dessa knappar. Ikväll ska jag och sassa kolla på fotbolls träning ;P sedan ska vi till Jacke och kolla på lite roliga filmklipp sedan film :) Nu kom ju såklart solen igen. arrgh. Skolan börjar nästa onsdag för mig då, ska fortsätta på entreprenörs programmet förra året blev vi kallad bergakungar nu blir det Freja och konstigt men sant i 3e året blir Pyret :S
Från kung till pyret? Ja man kan ju fundera... Ja men detta blev väl ett bra första inlägg.

Ha det så otroligt bra.
Kram Emmy

RSS 2.0