Det är redan augusti

Tiden tickar på och det är nu redan mitten utav augusti, snart drar skolan igång och därmed också mitt sista år av högskolestudier för en tid framöver. Tänka sig att då har jag gått tre år till i skolan, det har gått galet fort! Men upp och ner gångar under hela vägen, ibland känns det roligt och intressant rent en fröjd att gå till skolan, men mesta dels en pina, ångest och stress. Men vad gör väl det när jag gjort mina tre år och jag kommer se tillbaka på det som endast något bra för min framtid.. :) Känns lite läskigt faktiskt att komma ut i arbetslivet igen, hittils har man ju bara sökt extra jobb och sommarjobb, nu kommer man kunna ge sig efter heltid arbeten. Häftigt men skrämmande.

Joel och jag håller fortfarande på att renovera lägenheten, det går så sakta... men när det är klart då kommer vi kunna njuta, jag har inte hängt upp något på väggarna än och det vill jag inte heller, inte förens lister är på plats. Känns som man bara kommer skita i att göra det då, och sätta dit dom när det verkligen måste typ som om vi väljer att sälja och varför ska nästa person som kommer ha denna lägenhet få njuta av att hela lägenheten är klar och inte vi? Ne, lister ska tammefan in innan JUL! :)

Till helgen vankas kräftskiva med goda vänner, kommer blir as mysigt och jätteskoj! Dock äter jag ju inte kräftor man hade tänkt göra en tacogratäng, var ju jättelänge sedan jag åt det :)

Arbetet på Alfta Frakt har gått kanon i sommar, det har varit riktigt skoj och jag har trivits med alla mina arbetskramrater :) Har även kört lite tidningsbil i sommar, det har också varit en fröjd, tänka sig att jag trivs så mycket inom arbetet med transport :P Nu i höst ska jag fortsätta köra ut tidningar, varannan helg, vilket kommer göra det möjligt för mig och Joel att åka utomlands :) JIPPIE! så jag längtar, vill till den där speciella värmen som det är utomlands, bada i pool, hav, snorkla, dricka drinkar, iskall öl och äta god annorlunda mat! :)

Innebandyn drar snart igång igen och jag är nervös för min rygg, har kännt vissa kännigar i sommar av mitt ryggskott, dock ska jag också träna tillsammans med Maja i höst så jag hoppas att det kommer göra så att jag inte får ryggskott igen :)

Jag saknar Frida apropå ingenting, vill att hon kommer hem igen.. Henne kunde man ringa när som helst och hon kom över, vi gjorde sällan något speciellt på veckorna men på helgerna vart vi party-pinglor ;P Men det är inte helgerna jag saknar mest det är veckodagarna med bara en spontan tripp på stan eller en slö kväll med film. Ja, jag saknar dig Frida och jag hoppas du har the time of your life i Australien annars tycker jag du lika gärna kunde vara här hemma :) PUSS på dig!

Nu är det uppdaterat iallafall och i hope you enjoy!

Over and OUT!

RSS 2.0