Måndag

Nu ska jag snart åka iväg mot bollnäs för ett spinningpass, har aldrigt gått på gruppträning här hemma själv utan mamma, känns helt okej, gick ju själv när jag bodde i Gävle och har ju gymmat själv, jag tänkte först gymma men då såg jag att det fanns ledigt pass, då är det ju lika bra att passa på ju, bättre träning via pass än gymmet tycker jag :)

Imorgon är det skola igen, sen har jag inte skola förens nästa fredag då tenta väntas, uuuuh, gillar inte det :/

Fick tillbaka idag att jag klarade statistiken iallafall, skönt det! Hittils har jag klarat alla kurser detta år och så ska det fortsätta :) sen har jag bara ett år kvar, skönt det!

Over and OUT!

Snabb update !

Klänningen passade inte, kuporna var för små :/ däremot luktade smörjan jättegott! mmm like it!

Jag har varit till dietisten och står kvar på samma vikt men har omvandlat 2kg fett till 2kg muskler :)

Hoffmaestro ikväll, NICE!

Over and OUT!

Beställt en klänning och body butter


Lördag

Idag är det fest hos Maja som gäller, hoppas verkligen på en nice kväll, just nu är jag väldigt taggad. Vi ska sjunga singstar och sedan iväg på sport in där karoke väntas :)

Igår käkade jag middag med mamma och pappa, väldigt god mat :)

Ja vet inte vad jag ska skriva, en snabb update blev det bara. CYA!

Att skriva nytt...

Att skriva ett nytt inlägg efter inlägget om Jocke har varit svårt, känns som det då bara kommer komma längre bak i arkivet, jag vill ju att alla ska veta vilken underbar person han var, vill ju att alla ska förstå att det är helt sinnesjukt hur någon så ung kan försvinna.. Jag vill inte att han ska bli bort glömd, men för mig kommer han aldrig bli det, usch jag tänker på han varje dag, det känns fel att sörja en "icke"-nära vän, det känns som jag inte har rätten till det, men jag sörjer och det helt enkelt klumpar sig i magen varje gång jag tänker på dig, Jocke! Jag ville så gärna träffa dig mer.

Jag vill kunna skriva här, om allt som sker i mitt liv och vad som förändras och vilka tankar och funderingar jag har.. det känns bara så svårt att skriva nytt, men jag ska försöka.

Just nu har jag börjat min fjärde termin på HiG, Högskolan i Gävle, eller nyss börjat, har väl haft dessa kurser i över en månad nu, men allt går så fort.. Läser just nu marknadsföring 2 och finansiell planering och analys, kurserna känns helt okej, lite mäktigt bara att skriva ett stort PM och litteraturtenta på endast 7,5hp. Tentan var väl ok, men känns mäktigt med PMet, ska ju vara nästan lika stort som C-uppsatsen som skall göras nästa år.. men som sagt kurserna känns okej, längtar till sommaren.

Till sommaren har jag fått sommar-jobb, lika som förra året, köra ut kvällstidningar till butiker runt om i hälsingland, jag tycker detta jobb är jätteroligt! Man jobbar 5-6 timmar på morgonen och sedan ledig resten utav dagen sedan jobbar man varannan helg och varje pass är typ som ett träningspass, man springer in i butiken och lassar upp en massa tidningsbuntar och sen in i butiken igen. Intervallpass helt enkelt och detta leder mig in på min viktminskning...

Jag vet inte hur mycket jag gått ner tills idag men jag har nog i snitt gått ner 3kg sedan jag började hos dietist i slutet av maj 2010, det är ingenting och jag hoppades på mer resultat, men det är en livsomställning och jag måste ta en sak i sänder. Just nu har jag börjat med för min egen skull att skriva upp exakt allt jag äter, jag anser ju att jag alltid äter och att det är det ända jag gör, enligt dietisten skall jag äta kring 2100-2200kcal om dagen, jag snittar på 1300-1600kcal i veckan, vilket är förbannat dåligt. Jag äter alldeles för sällan och när jag väl äter något är det sådant som jag inte står på allt för länge.. Jag skulle vilja ha en egen kock! Jag älskar mat och allt vad det innebär men har helt enkelt väldigt svårt att få ihop planeringen, just nu blir det såhär: Frukost, typ 1dl yoghurt, för att jag vet att jag måste äta något. Lunch, köper en macka i skolan dricker vatten ev cocacola light till. Mellanmål, chailatte på skolan eller någon frukt jag tagit med. Middag, det som finns hemma; korv o pommes, pasta och ostsås, broccolipaj, korv med bröd, tacos, köttbullar och potatis. Förra veckan gjorde jag en pizzasallad till allt jag åt till middag, det var ju positivt, däremot är ändå portionerna väldigt små, köttbullar och potatis ex; 1-2 små potatisar 5köttbullar lite rårörda lingon och gräddsås till, sedan lika mycket mat, lika mycket sallad tar jag till. Detta skulle kunna vara en lagom portion om jag ätit som jag bör göra under tidigare dagen. jaja, nog snack om mat. Träningen då, hur går det med den? Jo jag försöker ju få in så mycket som möjligt, den dagliga motionen har ökat i.o.m varmare väder, jag kan gå till tåget istället för att ta bussen från skolan. Jag har skaffat en almenacka så jag kan planera när jag ska träna. Helt enkelt små steg, just nu vill jag tänka mycket på maten, eftersom jag vill ha den rätt och när den är rätt så är det säkert tillräckligt rent ute så att man kan ta långpromenader varje kväll..

Så, nu tycker jag att jag fått in lite nytt. Lyckades rätt bra faktiskt, inte så mycket tankar och funderingar kanske, men förhoppningsvis kommer det inom en snar framtid!

Tack till dig som stått ut med dålig uppdatering.

Over and OUT!

RSS 2.0