Januari

Ja nu har det gått ett antal månader sedan jag skrev sist, och det bror framför allt på att jag bor i en liten stuga ute i röste där endast Peter har din laptop som han  alltid nöter sina sidor på, och det beror också dels på att jag jobbar tamme sjutton varje dag, nu idag är jag hemma ifrån jobbet för jag äter pencelin och jag tror jag fått alla biverkningar som fanns med på bruksanvisningen, typ huvudvärk, yrsel och illamående + rännskita! :D haha kul för er att veta? :D Tänkte berätta hur mitt liv ser ut lite nu framöver;

Tänkte att jag skall söka högskola nu i vår inför gävle till hösten, funderar starkt på att ta heltid och skaffa en lägenhet nere i gävle igen, vet inte om det blir heltid eller distans än, blir ju förjävligt att lämna peter för att skaffa lägenhet i gävle, men man måste ju som min mor sade "investera i sig själv" och tänka på att när jag är klar med den utbildningen så kommer jag kunna ta i stortsett vilket jobb som helst som kommer inom mitt intresse ekonomi då.. Jag kommer fortsätta jobba på kundservice nu på anthill för att käna pengar och lägga undan lite inför högskola och evt en resa till utlandet i sommar med älskling. Jag och peter har idag varit tillsammans i 8 månader, helt underbart klart det är upp och ner gångar men det största hindret väntar framför oss eftersom jag måste plugga på högskola och han är så hemma kär så frågan är hur det kommer fungera men det är något vi måste ta oss igenom :) och till hösten bli det ju nästan 1 ½år vi varit tillsammans och då känns det som att har vi hållit i så länge så borde det inte vara något problem att vara ifrån varandra under veckodagarna, har nämligen redan provat på det livet i 1 månad och jag tyckte det fungera bra medans det gick lite sämre för peter, han var ju uppe i sundsvall och kom hem på helgerna, men som sagt för mig gick det bra. Jag har en hel del jobb med bilen att stå i, jag måste till exempel skaffa en ny fönsterhiss till förarsidan, har dragit ut på det allt för länge, men verkar inte finnas allt för många begagnade, så jag får väl dröja ett tag till, sedan har peter lovat en massa att fixa bucklor och små rost som bborde ta tags i detta åt, sen kommer bilen bli strålande till det skedet att jag ställer av den säkert, men men :) Då är den ju fräsh till dess att jag måste ha den igen.

Oj, nu blev det en massa text, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, jag mår bra i överigt förutom denna jäkla pencelin då, men den skall jag ju trotts allt bara käka i 7 dagar och inne på andra dagen nu.

Jag vill bara skriva att jag saknar min syster Mia, men hon kommer ju hem till alla hjärtansdag om allt gåt i sin väg! Jag älskar dig syster! och jag vill även skriva att jag älskar min pojkvän Peter, tack för att du ställer upp och grattis till oss på 8månaders dagen ;)

Kram från mig och hoppas det inte tar allt för länge innan jag uppdaterar igen!

/Emmy

RSS 2.0