Detta har hänt

Jag har börjat en utbildning på anthill, skall lära mig allt om el. Peter har köpt en ny bil, medans min bil bara blir mer och mer sliten. Jag har spelat min första match för i år som slutade med förlust 2-3 till hudik/björkberg. Skall till tandläkaren imorn, sen träna. Jag och peter fortsätter leta hus eller annat eventuellt boende. Livet flyter på, lite lön bara så jag får shoppa vore skönt! :) Nu blir det gossip girl sen sova, utbildning mellan 08.00-16.30. Tjarå!

Hemma ifrån utlandet

Ja jag kom hem i fredags, och det har varit en underbar semester med sol och bad. När jag var utomlands tyckte jag att jag var brun, nu tycker jag tvärtemot, att jag är väldigt blek.

När jag kom hem blev jag väldigt nervös för att jag inte hade ett jobb, och det kändes som mina dagar var helt och hållet värdelös. Men jag tog tag i deta hela igår och bestämde mig för att söka ett jobb på kundtjänsten i söderhamn, en timme efter denna ansökan var inskickad fick jag ett samtal ifrån en kundtjänst i bollnäs som skulle ha hört av sig innan jag åkte utomlands, som bad om ursäkt att de inte hade hört av sig, men ville prata vidare med mig så jag bokade möte där 10.00 imorse.

Hon började med att berätta att de hade fått goda "vibbar" ifrån mig på rekryteringsträffen och att det kändes rätt att anställa mig, men ville prata lite mer med mig ändå för jag hade pratat med 2 andra på själva rekryteringsträffen. Den första frågan hon ställde var om jag jobbat med kundtjänst tidigare och jag svarade nej. När samtalet pågick och hon hade ställt en hel del frågor sade hon, är du helt säker att du inte jobbat med kundtjänst tidigare? För jag tog orden ur munnen på henne när jag svarade på alla frågorna sade hon. Men det var så jag kände, så vem vet kanske är detta något som passar mig detta år innan jag börjar plugga nästa år. :) Jag fick en timanställning på 50% men hon trodde det kunde bli upp emot 75% hon sa även att jag kommer bli korsutbildad och att jag kommer sitta på många projekt samtidigt. Inte nog med att jag fick ett bokat möte en timme efter att jag lämnat in ansökan i söderhamn, så ringer även stället ifrån söderhamn upp mig nu. En dag efter jag skickat ansökan och ville prata om min ansökan.

Det är sjukt vilken tur jag har på jobb fronten, jätte många är ledsen över att det är så svårt att få jobb här omkring, men jag har nog aldrig gått och varit orolig över att inte få jobb sedan jag tog studenten, men nu vart jag ju lite rädd när dom inte hade hört av sig, men jag har ju ändå ett extra jobb på Bullolles som jag fick in lite extra slantar på.

RSS 2.0