Söndag

Idag är det söndag och det är en riktigt slö söndag, jag och joelm ligger framför tvn och slöar med täcken, glass,choklad och dricka :) mysigt faktiskt, har färgat håret i helgen så nu kan jag pricka av en sak på min lista iallafall, ser ut som en riktigt fjortis nu för fy satans vad ljus det blev :P I fredags var jag, frida och joel och bowla, det ver riktigt roligt faktiskt, det får göras om igen tycker jag. Nästa helg har jag bestämmt att jag skall börja packa alla saker inför flytten, allt ligger i så dåliga flyttlådor så måste köpa nya och packa om allt från början, har även en del kläder att sotera hemma, typ träningskläder och underkläder och så.. ja, nu har jag skrivit lite iallafall, imorgon skall jag till skolan och på tisdag är jag ledig :)

Over and OUT!

Fredag

Ja nu är det i fullgång med studierna, och börjar faktiskt känna mig lite stressad för att jag skall finna tid till att börja packa inför flytten ner till gävle. Tänkte skriva ner en lista på vad jag skall göra

- Skriva 3 A4 reflektioner i ledarskap
- Göra löpande bokföring plus bokslut och årsredovisning på ett år innan v 39
- Köpa flyttlådor
- Packa ner alla kläder hemma + hos joel fast det blir längre fram.
- Packa alla sängkläder + inredning som lampor, böcker, tavlor, skålar och pynt.
- Sälja bilen förhoppningsvis
- Skaffa pass
- Boka utlandsresa
- Färga håret
- Köpa ett till 30 dagars kort till tåget.

Nu har jag gjort klart en teorireflektion, den blir insänd på måndag :D känner mig riktigt duktig :D bara 3 stycken kvar nu.. Men har ändå en massa saker att göra, men denna helg blire ledighet och det känns tammefan as skönt.

RSS 2.0