2013

Hej!
 
nu var det ett tag sedan, jag vill ju försöka hålla denna blogg igång, helst resten av livet! Jag vet ju själv hur skoj det är att läsa gamla inlägg om vad som hände för 5-10 år sedan. Visst man ska inte tänka på det förflutna men det är samtidigt bra att ibland stanna upp och kika över axeln och ta in allt det roliga man gjort.
 
Idag kom jag och Joel hem ifrån en resa till Riga med tallinksilja tillsammans med Lina och hennes Joel åkte vi i fredags ner till sthlm och kryssade i 48h. Riga, inte så vackert. Shopping? Inte mycket billigare än i Sverige. Folket? otrevliga och inte vidare tillmötesgående. Vi alla är nöjda med resan, det är skönt att komma iväg och få ta en paus ifrån vardagen ibland men nästa gång blir det nog till varmare breddgrader.
 
Vardagen för mig nu då? Hur ser den ut? Jo jag jobbar, jobbar och åter jobbar. Innebandyn har fått legat på is ända sen i höstas och jag jobbar fulltid på Alfta Frakt, trivs fortfarande kanon bra! Min provanställning gick ut i fredags, så nu är det tillvidare anställning. Kör fortfarande tidningar var tredje helg, funderar på att lägga av med det till sommaren men det återstår att se det är trots allt inte så krävande nu när det är så sällan men samtidigt förlorar jag en helg i månaden i ledighet. Joel och jag bor fortfarande i vår bostadsrätt i Arbrå, vi letar hus men för ungefär 1½ vecka sedan fick vi tråkiga besked om att det hus vi budat på drogs tillbaka av säljaren och skulle inte säljas, det gjorde oss jäkligt matt på husletande.
 
Det vart en kort uppdatering vi får väl se hur lång tid det tar till nästa inlägg, det återstår att se ;P
 
Over and OUT!
 

RSS 2.0