15 Januari 2010

Ja idag är det fredag, har varit i Gävle nu sedan i måndags, har gått i skolan tisdag,torsdag och idag. Jag tänkte åka hem ikväll men blev inte så eftersom att Joel jobbar kväll så kommer jag inte till han på nå vis.. Skall plugga varje dag nu fram till onsdag då jag har tenta i Ekonomisk styrning och analys, och den MÅSTE jag klara. Åker till Joel imorgon så jag kan umgås lite med honom och sedan tänka helt och hållet på plugget.

Jag har köpt säsongskort på friskis o svettis med, så jag kan gymma, gå på olika pass osv.. Tränade på gym i onsdags, det var riktigt skönt.. Har börjat gått till skolan med istället för att cykla, tar bara så himla mycket längre tid :( hela 25min för att gå, men det är ju motion iaf, 50min varje dag är inte helt fel :)

Ne nu har jag skrivit lite grann iallafall :P Så himla dålig på detta, men känns ändå skönt att hålla igång :) För ibland händer det att man vill skriva av sig..

Over and OUT!

2 Januari 2010

Har fakiskt lika tråkigt idag som igår :( Jag och Joel sitter här vid våra datorer och har allmänt tråkigt han spelar WoW och jag har spelar supermario, haha.. Imorgon åker jag tillbaka till Gävle, :( jag kommer sakna min pojke!! Måste handla direkt när jag kommer hem till gävle imorn med, har ju inget i kylskåpet, vad jag vet iallafall. Hehe Jag hoppas på att Joel kommer ner till mig någon dag denna veckan så jag får ner lite mer saker till gävle, tagit hit så mycket saker nu så har väl inget att ha på mig i Gävle.. Usch så tråkigt jag skriver, har absolut inget att skriva om.. Jag gör ju inget om dagarna och jag har inte råd att shoppa så kan inte skriva om nått sånt med, hoppas att jag kommer på något att skriva om snart :) för annars blir detta inlägg väldigt tråkigt... hmmm... ne fan, kommer inte på något.

Over and OUT!


1 Januari 2010

Nu är det nytt år och allt, jag tror verkligen att detta kommer bli ett minnesvärt år, jag har ju min älskade Joel som jag tycker så oerhört mycket om, så allt kan inte bli annat än kanon. :)

Julen spenderas med Familjen Eriksson, jättemysigt var det. :)

Nyår blev inte rikigt som det var tänkt men helt okej ändå. :P

På söndag skall jag plugga med Jessica, vi skall skriva lite på PM:et som skall lämnas in 13 jan prick 10.15!! haha. Sen på kvällen åker jag tillbaka till Gävle för att spendera ett par dagar där, skall plugg apå PM:et. Sedan åker jag hem på helgen och spenderar så mycket tid som möjligt med Joel, sedan tillbaka till gävle igen för att vara där typ 2veckor i sträck. Nu när jag åker ner till gävle skall jag köpa ett Allkort på friskis&svettis också skall börja träna minst 2ggr i veckan har jag kommit fram till, Vattenjympa en dag iallafall, jag älskar det, tycker det är så skönt att bli svettig utan att det klibbar ;P sen blir det troligtvis gym den andra dagen, eller nått annat roligt pass.

Jag är väldigt dålig på att uppdatera och jag är rädd för att det kommer fortsätta vara så, det är bara när jag har riktigt riktigt tråkigt som jag har tid att skriva, nu sitter nämligen joel och spelar WoW och jag vill inte sova än så då fördriver jag tiden. Imorgon är vi bort bjuden på middag till Familjen Lundquist, skall käkas oxfilé, yummi :)

Vet inte rikigt vad jag skall skriva om heller om jag skall vara helt ärlig. Kan berätta att jag är fruktansvärt trött på att ha grupparbeten i skolan, man har liksom alltid fått höra att högskolan är så himla självständigt och så, att man måste göra allt själv, bla bla. Men tammefan när man börjar på högskolan, alla kurser vi har haft har det bara varit grupparbeten, det är AS jobbigt, så himla trött på det nu, vill skriva mina egna arbeten, mina egna uppsatser, göra mina egna inlämningsuppgifter, dte känns nämligen så att jag inte rikigt anstränger mig så mycket när det är gemensamma uppgifter jag liksom lär mig bara för stunden och inte ihållande. Men har jag tur som kommer nästa kurser vara lite mer självständig "hoppas hoppas".

Nu har jag skrivit av mig lite iallafall, skall hitta något annat jag kan göra vid datorn nu utan att somna, hoppas att Joel säger att han vill sova snart..

Over and OUT!


RSS 2.0