Lan

nu har jag varit på lan, sitter fortfarande här iofs men om 30min skall jag ta bussen ner till stan och vänta på tåget som ska föra mig hem till älsklingen :) Hela teamet jag har lirat med ligger och sover nu, vissa snarkar och de är bara jag och matte vaken och matte lirar väl äckel wow antar jag.. Jag siter här och längtar jag... tills jag kmr hem och får träffa Fredrik, saknar han så förbannat mycket.. Det här lanet borde ge tillbaka pengar för internet har typ pajjat varannan timme, tänk folk som inte ska lira då? tänk dom som vill spela wow? inte för att jag bryr mig speciellt om wow, men om jag vill spela doa online då? Ajuste, det var en större fråga.. Skolan har blivit fulare på insidan men snyggare på utsidan, dom har tydligen gjort nå sten konst utanför med loggan, troligen rätt nice.. Men inne i skolan sitter det massa fula teckningar och fula saker..


Lite plus och minus med lanet då

+ Inte så mycket folk
+ Träffa gamla klasskompisar
+ Klå per och cyres på dota, TOTALT
+ Slippa ha med sig egen dator

- Vara utan Fredrik
- Långt till närmaste (bra) matstället
- Inte interner fungera så bra
- Dålig sovplats


Finns väl fler också, men rättvist att sätta 4/4 eftersom jag varken ångrar eller ville stanna kvar!

Älskling

Jag har världens bästa älskling :) Fredrik, <3
Sitter i gävle på lan nu i gamla skolan, lanet slutar imorn klockan 16, men åker nog hem ikväll för jag saknar Fredrik så jävla mycket :)

Pusshej

Igår!

Så jävla underbart, nu kommer det fortsätta så här! Du och jag, känns så fantastiskt! vi skall göra saker tillsammans, perfekt.. :) Dina kyssar, dina kramar.. allt känns så bra :D


Hemma ifrån skolan idag, jag måste nämligen komma ikapp i skolan så jag tänkte skriva en liten uppsats till samhällskunskapen och läsa engelska och svenska.. Ikväll tänker jag vara med Fredrik så mycket som möjligt annars ska jag väl spela.. läre gymma med.. men, det kmr väl :P


Det kommer fungera

Allt kommer fixa sig, det SKA vara du och jag! Du och jag genom allt..
Skolan skiter sig just nu, men ska jag vara ärlig skiter jag fullständigt i det! Jag bryr mig bara i en sak just nu och det känns som det är det viktigaste i mitt liv! Fan vad allt kommer bli bra nu! <3

Det finns så mycket

Det finns så mycket jag vill komma ihåg, men tack vare det där vill jag inte komma ihåg någonting..
Det får mig att må illa, tycker det är så jävla hemskt att göra så mot en människa.. Men vad spelar det
för roll? Jag kanske är värd det.. Jag har ju varit en total idiot själv, men jag tror aldrig jag skulle göra
det du har gjort nu.. Många anser att jag är en "pain in the as", och jag börjar tro på det nu.. Varför annars
skulle man göra sådana saker? Det gör fan ont.. Mer ont än alla mina skador, som brytet ben,bruten arm,njurbäckens inflamation.. Men allt det har gått över och snart går väl det här över också hoppas jag..



Snart sportlov, fan va skönt.. ska nog resa någonstarns.. så jag slipper vara här.. Snöar som fan ute nu, och jag ska ner till tåget, jag säger bara tack du där uppe som gör mitt liv till ett helvete.. Har svenska idag och tror man skulle ha gjort klart ett drama, men jag har inte ens börjat läst.. fan va jag känner mig efter, det är bara företagsekonomi jag hinner med i... Historia hinner jag väl också med till en viss del..
men jag ska bara trampa den här veckan, ska lämna in samhällskunskapen och lite engelska, resten skiter jag i.. orkar fan inte.. lov snart!

För mycket

Alldeles för mycket fest på senaste tiden, men det har lättat på allt :)

Tack alla mina vänner <3


RSS 2.0