Glömmer ju bort på helgerna.

Ja det gör jag, verkligen svårt att skriva nått på helgerna. :P

I torsdags var jag och mamma på functional moves, det var verkligen en besvikelse denna gång. Fick presenterat hur hela höstens pass kommer se ut och det var verkligen inte positivt för min mamma, 100% mer hopp och tryck på knäna, vilket mamma har problem med. När man äntligen har fastnat för ett pass liksom, då ska det ändras så mamma inte kan göra övningen i 5-10min av passet, förstör ju så himla mycket om hon bara ska stå och jogga på ett och samma ställe, men man kanske kan fråga om det finns någon alternativ övning.

På fredagen var det dags för mig att jobba lite, ringde Frida och hörde om hon ville göra mig sällskap och det ställde hon upp på. Så vi körde ut tidningar i söderhamn och när vi var klar där åkte vi hem för att käka lite lunch på coner med Carro, det var en jättemysig dag :)

Lördagen var det dags för jobb igen, denna gång mot färila, det gick jätte bra och jag var hemma tidigt, sen spelade jag och älskling lite WoW sen vid 20.00 så bowlade vi tillsammans med tobbe, carro, hennes lillesyster maja. Tobbe vann, jag kom två ;P, Joel trea, Carro fyra och maja sist (var hennes första gång och hon lyckas med att göra en strike :)) Sedan åkte jag och Joel hem och började kolla på Robin Hood på blueray men den var så himla lång så vi kolla bara på hälften och tog resterande del på söndagen, den var verkligen hur bra som helst.

Jobbade även på söndagen, det tog lite längre tid att jobba då men kom ändå hem i skaplig tid, jag tvättade bilen och sedan åkte jag och joel drivein på max, fy satans vad gott det var :D

Idag ska jag plugga, har nyss betalat räkningar, fick mycket pengar över efter att jag betalat allt så jag la undan 1000:- i sparkontot, vilket var riktigt skönt :) Det bara ökar och ökar där :) Jag skall iaf plugga mellan 12-15 sedan ska jag umgås lite med Joel innan det är dags för ett gympass med mamma.

Detta är vad som händer nu i veckan:
Tisdag: Klipp & färgtid klockan 11.00 sedan plugg
Onsdag: Plugga sedan möte på banken klockan 14.00. sedan gympass
Torsdag: Min födelsedag, joel är ledig så det blir mys med honom sedan på kvällningen kommer mamma och pappa och grattar mig :)
Fredag: Plugga och troligen åka och shoppa i Gävle med Frida.
Lördag: Avskeds fest för Frida och Johanna som åker till australien
Söndag: Bakis :P


En somrig bild från kräftskivan hos frida :)

Fullfart!

Igår var jag och mamma på gymet, jag körde ren kondition, körde 15min cykel, 30min crosstrainer, 10min stairmaster och 5min cykel igen. :P var helt slut efter, riktigt skönt!!

Idag var jag även på gymet men tog lite mag och rygg träning idag, 10min cykel 15x3 på varannan rygg och magmaskin 5st olika, 15 min crosstrainer, 10x2 varannan rygg/magmaskin samma 5 som innan.

Ikväll ska jag iväg och käka på tranan, så himla gött kommer det bli, blir dock inge alkohol eftersom det är så jobbigt att fixa skjus och så :P


Nytt besök hos dietisten

Idag var jag hos dietisten, jag trodde inte det var sant när jag ställde mig på vågen och den visade att jag hade gått upp 0.5kg, jag gick ju även upp förra gången 1,5kg, snart är jag fan tillbaka på min startvikt tänkte jag och man kan ju inte gå upp varje gång bara för att man har börjat tränat, så jag var väldigt besviken :(

Tills.... Jag fick reda på att jag gått ner 1,5kg i fett massa och överfört det plus 0,5kg till i muskler. SÅ allt jag hade gått upp var muskler PLUS att jag hade överfört fett till muskler och om inte det vore nog så hade även det fettet som ligger runt olika organ i kroppen, vilket är det farligaste fettet minskat med en enhet :D Jag är faktiskt väldigt nöjd även om det är jobbigt att se att den totala vikten ökat så glädjer dig mig att det finns bättre vågar som kan visa mer, för tänk om jag hade stått där med samma gamla vanliga våg och sett att jag gått upp yttligare, ja då hade jag verkligen gått under. Så TACK till special vågar!

Idag ska jag och mamma till gymet i Arbrå igen, tänkte helt och hållet köra kondition idag för jag känner att jag har viljan till det, så here i come, cykeljävel! :D


Ännu en ny dag

Idag är det torsdag och det innebär träning med mammsen, idag skall vi på funtional moves igen, vi verkar har fastnat för det, troligtvis för att det är på en sånn bra tid, för oss just nu. Nämligen klockan 17. Sen efter den 4 november kommer jag gå i skolan i väldigt spridda skurar, ibland på morgonen och ibland på eftermiddagen, ibland kommer jag till och med få åka 17.10 tåget alltså inte vara hemma förens 18.30 :/ faktiskt väldigt irriterande det. Så som vi har det nu är vi 3 olika grupper A,B och C och A går alltid på morgonen och B på efter A etc, men nu ska det liksom bli en sabla blandning inte vet jag om läraren tror att man vill gå olika tider eller om det verkligen måste delas upp så man går olika tider. För man får ju verkligen inget lung i studierna då, eftersom man hela tiden måste veta om det är för eller eftermiddag man ska dit eller om man ens ska dit eller hur fan det  är, det är bättre att sätta ut 3 ABC tider och skriva, gå när ni vill. Eller vem vet det kanske är jag som gillar rutiner? :/

Det känns som att det snart är jul också, måste börja fundera på julklappar och vart jag och Joel skall fira jul, hur vi skall lägga upp det etc. :)

Fasen vad det blåser ute då, känns som hela huset skall rasa ihop som ett korthus. Ja det var väl det bästa jag kunde skriva för dagen, återkommer om jag får något mer skriv rus :P

Slänger med en bild på mig och Kristine från sommras.


Slut med skola för denna vecka

Var i skolan i måndags och därefter så åkte jag och mamma på spinning vid 19, det var riktigt skönt men däremot är det inte alls lika hårt i Bollnäs som det var i Gävle och inte alls lika mysigt, i Bollnäs har de på lamporna hela tiden ända till slutet medans det nästan var bäcksvart i Gävle och det endast var lampor på ledaren. Så spinningen i Bollnäs får inte några höga betyg av mig, ska däremot testa att gå någongång till och se om det är olika beroende på ledare.

Igår hade jag ingen skola så då var jag hemma och spelade WOW hela dagen och kvällen, förutom ca 1 timme då jag plugga inför onsdagen och när Joels mamma och pappa kom för att isolera lite bättre i skrubben inför vintern.

Idag har jag varit på seminarium, klev upp 05.45, tog tåget vid 06.30 och hade lektion mellan 08.15-09.45 sen for jag hem vid 10.10. Så två timmar och 20 min resa för en och en halv timmes lektion.

Just nu sitter jag och skriver här, känner mig väldigt hungrig, har gjort en massa nödvändigt sedan jag kom hem t e.x sorterat alla räkningar, fixat ansökningar inför nästa termin och kollat efter kuddforal. Vilket förövrigt är väldigt svårt att hitta, jag vill nämligen ha fyra stycken kuddforal med måttet 50x50 som är röda, med något slags mönster. Ungefär som de gröna jag har nu fast röda, (bild nedan på de gröna)


städning

Idag har jag städat med mammas super dammsugare, har mattpiskat soffan, alla mattor och sängen och fick tömma dammsugaren 3 gånger för det var så jäkla äckligt vatten, även fast man inte ser skiten så finns den ju. Känns faktiskt mycket renare i luften nu. Har även satt på nya säng kläder, pricka gröna 29:- ifrån IKEA, riktigt fina och sköna :)


En liten detalj ifrån sovrummet, kaktus ljus och vita stenar ifrån dollarstore.


oj vad fort jag lyckades.

Nu skall jag skriva igen, kanske för att jag inte har något bättre för mig än att skriva lite blogg eftersom jag väntar på Joel, han jobbar nämligen kväll den här veckan och då har jag inte mycket att göra på kvällarna.. Igår så tog jag en timme på gymmet iallafall, det var verkligen skönt, tränade mage och rygg, vilket jag verkligen känner idag. Jag och mamma var på ett grupp träningspass idag och då kände jag att jag verkligen hade tränat mycket nu på senaste, för nu börjar träningsvärken smyga sig på, imorgon funderar jag på att ta ett till gympass. Jag har funderat på om jag kanske skulle försöka träna 4ggr i veckan, vilket verkligen skulle hjälpa min viktminskning. Dessutom måste jag ta tag i mina matvanor, jag försöker hitta rytmen, men känns inte riktigt som hösten dragit igång, vilket den verkligen har, men eftersom jag har skola helt olika varje vecka så blir det väldigt hattigt och dattigt. Det schemat jag försöker följa nu enligt min dietist är att om jag har skola ska jag äta: frukost, mellanmål, mellanmål, liten lunch, middag, kvällsfika och om jag inte har skola ska jag äta: frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsfika.

Just idag har min dag sett ut som sådan: Frukost, lunch, fika, gainomax, liten middag. Vilket verkligen inte ser bra ut, måste försöka peta i mig mer när jag är ensam, jag äter som bara den när jag är med folk och ofta fel saker så som saft och bulle idag, men när jag är själv äter jag ofta bra med oftast för lite som min lilla middag med en yoghurt, en avocado och ett glas vatten, vilket egentligen är ett mellanmål.

Däremot måste jag säga att mina vanor med frukost är väldigt bra, jag tycker väldigt mycket om frukost och har alltid gjort det, det är bara det att jag aldrig har orkat koka ägg, rosta mackor, tagit fram pålägg ect ect. Nu gillar jag att ta den där lilla stunden för att verkligen få en riktigt bra frukost, för det gör så mycket för hela dagen faktiskt.

Ja det vart ett väldigt pratande om träning och mat, men detta är en stor del av mitt liv nu eftersom jag försöker gå ner i vikt, just nu går det väldigt långsamt i viktminskningen har sammanlagt gått ner 4 kg sedan jag började hos dietisten i början på juni, alltså ca 1 kg månaden, hoppas verkligen det går snabbare snart. Det sägs ju att det ska gå långsamt för att det ska hålla i sig hela livet, men snälla rara nån, jag är trött på att vara fet :/

Over and OUT!

Dags att ta upp detta igen.

Har nu haft en helt underbar sommar, med kärlek, fiske, resor och jobb. Har arbetat med att leverera ut aftonbladet och expressen till olika affärer, varit himla roligt faktiskt. Har även lärt mig fiska denna sommar, har aldrig fått en fisk i hela mitt liv men denna sommar har jag fått gäddor, aborrar och t.o.m öringar :P Har varit i Norge med Joel och några vänner till oss, där var det fiske och en jäkla massa mygg som härjade. Jag och Joel bor ju även ihop nu, jag har ingen lägenhet i Gävle längre men jag går fortfarande i skolan där. Läser för tillfället handelsrättslig översiktskurs, alltså juridik.

Vad skall jag göra under hösten då?
Funderar på att åka utomlands i början på november iallafall.
Skall skriva tenta den 4 novemember, ska även hinna fylla år innan dess också alltså den 28 oktober. Sedan skall jag även börja en ny kurs, dataanalys och statestik för ekonomer, verkar faktiskt väldigt svårt.

Vad ska jag göra idag?
Idag ska jag iväg och byta bil med mamma och pappa, sedan funderar jag på att dra på gymmet i Arbrå och träna en timme.

Imorgon?
Då ska jag kanske städa lite på dagen här hemma, sen vid fem tiden skall jag och mamma på vårt tredje pass functional moves på sporthallen i bollnäs.

Till helgen?
Joel sa iallafall att han ville ut och åka fyrhjuling, så vi tänkte låna pappas big bear så joel har sin kawa och jag big bear. Sen vet jag inte vad vi mer skall hitta på.

Förhoppningsvis kommer jag skriva mer här nu, men som alltid brukar jag glömma eller helt enkelt inte ha lust.

Over and OUT!

RSS 2.0