Shopping

Shoppade med mamma igår i valbo :)

Jag hittade

Bruna stövlar 350:-
Två klänning/tunikor 298:-
Vit Scharf 98:-
Vit handväska 179:-
Vita knä strumpor 79:-
Två vanliga långärmade 258:-
Brun skinn jacka 799:-
Stumpbyxor 49:-

Summa = 2110:-
Tycker jag är rimligt pris :)


Tisdagen på lovet

Ja jag har hunnit med en del sen jag fick lov, festat, shoppat och sovit. Nja kanske inte var så mycket...
Men känns inte som att jag inte gjort ett dugg iallafall.. Ikväll skall jag jobba, och imorgon ska jag först på dagen till gävle med mor på ikea, sen ska jag festa med vännerna på kvällen :) Kommer bli roligt!
Torsdag och Fredag skall jag jobba, måste även göra klart en skrift om judendom och ett arbete om adam smith, vem fan det nu är :S Jag tycker han för mesta dels skrivit en massa böcker.

<3

måndag

hemma ifrån skolan, jävligt skönt!

Lördag

Idag har jag match, just nu är jag väldigt trött för mormor och morfars hund väckte mig, min mor fyller nämligen år idag så dom är här och hälsar på. Ikväll ska jag på inflyttningsfest, sen vidare på tranan. Imorgon tänkte jag ta mig tid att städa, måste få bort allt förbaskat damm ; P Jag har förövrigt gått och blivit cs nörd igen, inte ens installerat wc3 än, tycker det rä skoj och spela igen. Fast det drygaste är ju att jag verkligen hatar public, så jag orkar inte sitta och vänta medan andra spelar för att jag skall vara med, så jag söker mixxer typ hela tiden. Spelade man wc3 kunde man iaf joina ett game själv. Jag längtar efter min första lön, fast jag är skyldig pappa 800 så borde det bli en del att leka med. Ska ju ner till trollhättan v9, miss it. Nu blir det ostkaka, sen slöa här igen!

Fortsatt trevlig helg hönni ; P

Puss!

Torsdag

Missade provet för att jag sov över, och ingen att sticka till skolan när det är så kort dag som idag, imorgon är jag ledig som sagt. Och ikväll skall jag jobba. : )
 
tack  : )

Tisdag

Helt ledig dag : ) eller skola då, men det är inte det värsta...  ; P (första gången jag säger det)

Imorgon äre innebandy gymnasiet sen ska jag jobba, på torsdag blire jobb efter skolan och fredagar härmed kommer jag vara ledig : )  skönt som fan! V.9 när det är sportlov så tänkte jag dra iväg till Trollhättan igen, underbart! För er som inte vet skall jag söka högskola där och bli vidar utbildad ekonom och förhoppningsvis någongång i livet skall jag bli revisor. : ) På torsdag har jag prov i filosofi och måndag har jag prov i naturkunskap. Verkligen kul, njaaa. : ) Till helgen har jag match, på lördagen den 9e feb, då även min mor fyller år. Sen på kvällningen skall julia och henne girlfriend (emmelie) ha inflyttningsfest, tänkte faktiskt bege mig dit och sedan kanske vidare på tranan, var ju lugnt förra helgen så tycker jag borde få gå ut : ) men helt luspank, så ni som vet det, bjud mig på en eller två ; )

Dj sammy - heaven, man får ju minnen, första tranan i mitt liv hörde jag denna låt. Den vart hyllad och dansad till och nu tycker jag den ligger lite i skammvrån, tycker den borde komma fram och lysa lite för gammal vänskapsskull : )

Ja, har ni någor förslag vad jag ska rikta in min blogg på, eller skall jag bara skriva som jag gör nu? Lite då och då om allt :)

Kram!

RSS 2.0