Från 13 till 20, Från tonåring till 20


Tisdag

Ja då var tentan över och det gick som förväntat, åt pipsvängen! Men skrev på tillräckligt många frågor för att ha en pytte möjlighet att klara det, haha! Har bokat hotell inför lördag-söndag idag, blev på clarionwinngavle.se, kommer bli as mysigt att sova på hotell med Joel. Om 2 timmar och 15 min så blir jag 20år gammal, shit nu börjar jag längta också, eftersom jag skall in på bolaget imorgon.. Kommer kännas olagligt haha :) Har tvättat idag, det är så himla enkelt så här i hyresrätt, bara att ta hissen ner till tvättstugan, och så har man två tvättmaskiner som är klar effter 45min, sen skall det in i tumlarn eller torkskåpet så är det klart efter 60-75min, stora arbetsytor att vika tvätten på och sen bara att ta hissen upp, och eftersom det bara är jag som kan komma in i tvättstugan när jag bokat tid så är det bara att lämna tvätten emellan väntetiden :)

Jag måste börja fundera på vad jag skall ha med mig utomlands kan skriva en liten lista här
-Shorts minst 2st
-Linnen (underlinnen samt stora pöslinnen)
-Bikinis minst 3st
-Solbrillor
-Solkräm och after sun
-En handduk
-Ett par jeansleggings
-Två koftor
-Trekvartsbyxor och någon kjol
-Plattång
-Smink
-m.m
Ja det var en liten lista det :)

Imorgon skall jag till skolan för att göra det sista på ledarskapen som skall redovisas imorgon, hoppas att det flyter på så att vi blir klar till 15-16 iallafall. :P Joel kommer ner imorgon och då skall vi äta något gott och eftersom det är jag som fyller år så får jag bestämma :) men har faktiskt ingen aning vad jag skall välja :S Men kommer säkert vara jättesugen på något imorgon.

Börjar få ont i halsen också, vilket inte är så bra. :(

Jaja, nu har jag uppdaterat lite iallafall :)

Over and OUT!

HUVUDVÄRK

Jag förstår inte, min förbannande huvudvärk har kommit tillbaka, har inte haft huvudvärk på sisådär 6-8månader men nu så är den tillbaka, tror det är nå speciellt med hösten, har ständigt ont i huvudet då.. :( Hoppas på att det blir bättre efter en vecka i Egypten!

Denna vecka händer det mycket

Måndag: Rå plugg från det att jag vaknar tills jag skall sova
Tisdag: Tentamen på affärsredovisning (kommer gå åt h*lvet*)
Onsdag:Skriva opposition och göra powerpoint med gruppen till slutseminarie på ledarskap, även min födelsedag så blir att vandra in på systemet för första gången och köpa lite göttans
Torsdag:Slutseminarie med grupparbetet, klippa och färga håret och sedan tentafest!
Fredag:Syster kommer ifrån Sthlm, blir att hitta på något mysigt med henne och hennes dotter Alia :)
Lördag:Fira min födelsedag med middag på helt enkelt alla i familjen kommer, övernattning på hotell
Söndag: Mår säkert inte helt bra, så då blir det bara en hel slapp dag. :P

Ojoj, mycket som skall göras och under denna tid skall jag hinna med att äta,sova och göra alla mina behov, packa inför utlandsresan, boka hotellet, hitta kurslitteratur inför nästa kurs och vara social. :)

Over and OUT

Sitter i skolan

Sitter i skolan och pluggar tillsammans med gruppen, vi kommer lite framåt iallafall, fan vad bra! hopp aspå att blir klar med arbetet idag det skall nämligen vara inne på fredag. Måste skriva studentkommentaren till företaget som jag interljuvat också, glömde köpa köttbullar tills ikväll med :( känns jobbigt att behöva köpa de på dyra ica inne i stan, man kanske skulle kunna ta en buss ut till ica maxi, men bara för att köpa köttbullar?

Har ju en sånn liten frys med, och har redan korv där så kan inte stor handla nå mer :(

Äh nu måste jag fortsätta

Det var ett tag sedan

Ja verkligen, säger verkligen förlåt till den som tycker jag uppdaterat lite :/

Har nu flyttat till Gävle, bor på 26,3 kvm jäkligt nära stan och det är alldeles lagom för mig, är ju oftast ensam, men just nu är Joel här vi håller på att lagar god mat nämligen egen gjorda klyftpotatisar och palsternacka med god rostbiff och rödvinsås, bea och vitlöksmör och till dessert står det morotskaka. :)

På högskolan går det bra, har gjort alla teorireflektioner i ledarskap och har fått G på alla (kan endast få G). Har även gjort ett praktikfall i affärsredovisning, praktikfall 2 kom tillbaka från rättning och det var en del fel som måste rättas till :(. Har haft hemtentamen i ledarskap, har inte fått reslutatet på den än, men känns som det gick käpprätt åt helvete. Har interljuvat 3st företagsledar och har börjat skriva på en fördjupningsrapport detta är ett grupparbete och vi är 6st tjejer i våran grupp, två hoforsbor, en gävlebo, en uppsalabo (Bosatt i gävle) och sedan jag och Jessica (Bollnäs). Det skall vara klart nu på fredag. Nästa tisdag är det dags för sluttenta på affärsredovisningen och det känns förbannat jäkla jobbigt, för kursen är väldigt svårt, mycket nytt att lära.

På onsdag nästa vecka fyller jag 20 år fy vad underbart, men känns inte så speciellt faktiskt, men skall iallafall firas på lördag nästa helg, mamma,pappa,syrran,alia,brosan,anna och joel kommer hit till gävle vi skall käka gott på helt enkelt och jag skall få bo på hotell en natt med joel, as mysigt! Syrran och alia kommer redan på fredagen och jag saknar dem så mycket, längtar efter er!

Det är en sak som är lite svår att förstå men det börjar klicka i huvudet nu iallafall, det är nämligen så att jag, Frida och Kristine har bokat resa till Egypten!!! 6/11 åker vi, alltså näst nästa fredag, HELT SJUKT! Vi skall ha en helt underbar vecka tillsammans med sol&bad&party och shopping! Längtar så inihelvete!! Känns så skönt att få åka prevcis när pissvädret kommer! As skönt!

Ja det var lite nytt om mitt liv, skall försöka skriva oftare, lägg märke till försöka!

Over and OUT!


RSS 2.0