31 maj 2010

nu är det dags att skriva lite igen, eftersom joel är hos sina föräldrar så kan jag skriva ett par rader. Nästa helg alltså 12-13 juni så flyttar jag hit till Joel :) känns fantastiskt faktiskt, att slippa pendlandet mellan boendena, så nu sover jag bara hos OSS, inte Joel utan OSS :) Har även slängt ut Joel ur sin garderob, det ända han kommer ha kvar är lite häng yta för att ha lite skjortor och fin kostymen :) Haha, men annars skulle jag aldrig få plats med alla kläder..

Igår bjöd jag och Joel min mamma och pappa på middag, den bestod av grillad kycklingbröstfilé med klyftpotatis, fetaost, tomater, paprika och rödlök i ungnen och till efterrätt blev det kiwi,jordgubbar,annanas och banan i ugn med ett täcke av vitchoklad. MUMS!

Idag har jag och Joel varit runt havla hälsingland, först till Järvsö och kollat på fyrhjulingar, skulle även spela golf, men verkade stäng och vi såg en skylt att det kostade 200:-/pers så då dissade vi det, sedan for vi hem för lite lunch, sedan vidare till bollnäs därifrån till söderhamn och barnenshus för att köpa filter till pumpen till poolen, sedan till bollnäs och tillbaka på rusta där vi köpte en skarvsladd även den till pumpen, sen skjusa Joel mig och Carro till bolles golfbana, där jag fick slå på rangen, gick väldigt dåligt men var ändå roligt :) Sedan for vi hem till arbrå igen och gjorde ren poolen och jag hoppade i och tog ett snabbt dopp, i 15 gradit vatten, det var KALLT!

Nu skall jag varva ner för att sedan kunna sova, imorgon skall jag plugga hela dagen och kvällen, sätter väl igång att plugga vid 12 ända till 19-20 någongång, måste verkligen få in allt nu!

God natt, OVER AND OUT!

21 maj 2010


21 maj 2010

Hallå där :)

har nyss varit och pantat flaskor och sedan ätit frukost bestående av yoghurt och en äggmacka :P

Idag åker jag hem ifrån gävle till arbrå, skall äta middag hos mina kära föräldrar :) sedan ska jag väl vänta på att min fästman Joel kommer hem ifrån jobbet. Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva om här idag faktiskt, har ju inte gjort speciellt mycket och har inte speciellt mycket planerat.

Innan jag åker hem idag så måste jag, städa upp lite grann, diska, gå med soporna och bädda sängen :P

ne nu får jag fundera lite på vad jag skall skriva om :P

Over and OUT!


20 maj 2010

Oj vilken underbar dag :) idag har jag först varit i skolan från 10-12 sedan åkte jag,amanda,malin och natta ut till valbo och det var så in i h*lvete varmt så vi bestämde oss för att vi skulle köpa lite öl och sätta oss i någon park och slöa, men då kom det ett jättestor moln så vi kunde inte vara ute så himla länge men mellan 16-18 iallafall :)

Imorgon har jag föreläsning mellan 9-12 sedan är det helg :P Hoppas på en kanon helg med bra väder. På lördagen skall jag kika förbi hos johannes och förhoppningsvis träffa på en heldel människor som man inte träffat på ett tag.

nästa vecka blir det troligtvis skolan tis-tors sedan hem för att besöka dietisten på fredagen, sedan råplugg inför näst sista tentan som är den 3 juni.

Bjuder på en bild på mig ifrån kreta resan -08



Over and OUT!


19 maj 2010

Nu har jag varit på förläsning, tror jag blev lite klokare iallafall, idag hade vi mikroekonomisk analys och imorgon har vi finasiell analys, vädligt bra lärare i dessa kurser så man förstår mycket mer än kurserna innan. Nu har jag plockat in kläder i garderoben, senare idag skall amanda följa med mig ner på stan för att byta ut en present som jag fick av min kära vän Linn :) tack så mycket igen gumman :)

Nu ska jag slöa lite tills amanda slutar, Over and OUT!

fortsättning 18 maj 2010

Nu har jag varit ute och gått 1½ timme med Anna, det var jätteroligt att träffa henne och hennes söta hund Hugo :) Har precis ätit middag som bestod av kryddkorv, kokt potatis, majs och en klick lätt cremé fraish med vitlökspulver, MUMS säger jag bara, var verkligen jättegott. kanske kan lägga ut en bild senare, under tiden får ni njuta lite av annan mat jag gjort.


18 maj 2010

hallå där ute, nu har jag ändrat min header tack vare frida :) det var lite jobbigt men nu känner jag mig rätt nöjd för ett tag iallafall.

Idag har jag ingen föreläsning så ska bara läsa lite idag tror jag. Resten av veckan har jag förläsning alla dagar. Helgen i sthlm var jätterolig iallafall, jag besökte skansen för första gången och herregud vad ont i fötterna jag hade efter att vi säkert gått i 3-4 timmar, men det var det värt för det var så mysigt att umgås med Joel och Alia, dock var det rätt varmt så jag sa till Joel att jag skulle kunna döda för att ha kjol, men men jag vek upp byxorna och det gick bra ändå. I helgen har kosten varit rent åt helskotta, jag har frossat och frossat i läsk och god mat, men som sagt jag har ju rört mig väldigt mycket också, så jag mår inte speciellt dåligt. Nu i veckan blir det nya takter :)

Idag blir det en promenad med amanda troligtvis, annars går jag väl ut själv, för hon hade tvätt tid, så vi får väl se om hon hänger med.

På måndag skall jag till tandläkaren och punga ut med 545:- fy helsike säger jag bara, dom pengarna har jag verkligen inte, men jag får väl ta ifrån sparkontot då :( Jag fick nämligen 2000:- av mamma och pappa nu när vi skulle till sthlm med dom försvann ju illa kvickt, 500:- bensin 500:- mat 200:- färja 100:- leksak till alia 200:- mat 100:- strumpbyxor och sedan mat när jag kom hit till gävle på 200:- så ja 100:- kvar... känns inte roligt faktiskt, men men, sånt är livet som student. Tur att jag skall jobba hela sommaren så jag kan fylla upp sparkontot lite, känns så jobbigt att veta att när jag flyttade hit till gävle låg det på 30.000:- sen med alla möbler och tv och utlandresa och dåliga månader har jag nu ca 8000:- kvar.. det är hemskt. men som sagt det skall fyllas på. Nu när jag får pengar denna månad så får jag 6000:- och har räkningar på 5000:- så jag hoppas att skattepengarna kommer snart tror de var på 3400:- då blir det ju bra. :)

Oj var mycket pengar snacka det blev nu men jag är ju ekonom så vad kan man förvänta? :)

Nu skall jag ta och käka lite frukost sen dags att läsa lite :)

Over and OUT!

17 maj 2010

Jag är så jävla förbannad, jävla skithåla arbrå är alltså, Joel mamma hade fått frågan; om Joel skulle bli pappa? på hennes jobb idag och var ju självklart tvungen att fråga Joel och så är ju inte fallet.

Jag och Joel skall inte ha barn! Jag är inte gravid!!

Har hört detta allt för många gånger nu, jag blir så irriterad, jag vet att jag är FET och att det ser ut som att jag är gravid, men tyvärr har jag det problemet som kallas BUKFETMA, jag är överviktig och mitt fett sitter framförallt kring magen och jag har i och med det också fått bristningar som ser ut som att jag gått igenom en hel graviditet.

Over and OUT!

13 maj 2010

Hej hopp, nu har det varit dåligt med updatering igen, har iallafall varit jätteduktig med maten och promenaderna enligt mig själv, och det är väl alltid bra? :)

Imorgon åker jag och Joel ner till sthlm eller imorgon? Klockan är ju nu ca 04.30 så det blir väl snarare idag, jag vaknade nämligen nyss och var alldeles kissnödig, så efter ett besök på toaletten var jag helt pigg, så jag använder datorn för att göra mig trött igen :P men iallafall, vi åker till sthlm för att vara barnvakt åt min kära systerdotter Alia, skall bli så himla mysigt :) På fredag skall vi hämta henne ifrån dagis och bara ha fredagsmys :) på lördagen tänkte vi åka på skansen, hoppas vädret blir bra och på söndag har vi inget speciellt planerat :) och på måndag lämnar vi henne på dagis och far hemåt :P

Den 28maj skall jag tillbaka till dietisten och då hoppas jag verkligen att jag gått ner lite i vikt, men just då har jag ju mens period och då går jag upp mellan 2-5kg, helt sjukt uppsvälld blir jag.

Nu skall jag försöka sova igen, hoppas att jag kan updatera lite mer i veckan som kommer för då skall jag vara här i Gävle hela veckan.

God natt!

Over and OUT!

6 maj 2010

Gårdagen blev lite annorlunda, blev middag 17.00 kyckling och pasta med en storsallad

en promenad på 60min med amanda och ingen kvällsfika utan en twister glass 70kcal.

Idag sov jag verkligen jättelänge sov till 12.00 då ringde Bollan och väckte mig så då traska jag iväg till ica och handlade lite, så idag blir/blev det det

12.30 - en blåbärs yoghurt

14.15 - lunch med kyckling pasta och mycket sallad

16.00 - macka med makrill

17.30 - middag med Kryddkorvar med koktpotatis och avocade, körsbärstomat och keso.

18-19 - Kryddkorvar med koktpotatis och avocade med keso.

efter 19 blir det promenad med Amanda :) 1timme och 20min blev det

ikväll blir det te och makrill macka :) vid 20-21

blev lite ändringar eftersom dagen går så fort så jag hinner aldrig äta.
Dagens middag


5 maj 2010

Hej hopp, det gick bra hos dietisten, hon sa att jag skall tänka på att äta på rätt tider och fler gånger, men hon tyckte inte att jag behövde lägga om kosten helt och hållet, utan jag skulle tänka att läsk är lyx på helgen och minska på chokladen. så idag har jag börjat mitt nya liv mot min vikt.

Morgon 07.00 - Ett glas juice
 
Tåg till Gävle, väl hemma 09.00 - En apelsin

Promenad fram och tillbaka till högskolan - 40min

Lunch 12.30 - En portion mannagrynsgröt och 2dl mellan mjölk

Mellanmål 14.30 - 2dl yoghurt

Middag senare idag vid 17 typ - pasta sallad med kyckling

sedan till tvn vid 19-21 blir det te och macka :)

Låter väl kanoners, typ exakt vad jag brukar äta fast då kanske det blir juice,apelsin och gröt till lunch sen pasta sallad med kyckling till middag och yoghurt med macka och te till kvällsfika, så vi får se om jag kan gå ned i vikt genom att äta på rätt tider :)


3 maj 2010

Hallå :P Nu har jag igen, glömt. haha :)

Kan updatera med att jag är nu förlovad med min älskling Joel :) Helt underbart och det känns som livet precis börjat :) Vi förlovade oss på morgonen sista april i sängen med jordgubbar och grädde och en flaska champange :) As mysigt!

Imorgon skall jag till en dietist på bollnäs sjukhus, vet inte riktigt vad jag skall göra där, men skall väl förhoppningsvis få hjälp med vad jag skall äta så jag kan gå ner min övervikt, skulle vara underbart om man om ca 1 år skulle väga så mycket som jag egenligen borde väga. Har ju varit sjuk en del nu på sista tiden och snart säkert förkyld igen har känning i halsen och Joel är redan sjuk, så har inte blivit nå träning, dessutom har jag träningskort i Gävle och har varit väldigt mycket här i Arbrå.

ne nu har jag huvudvärk så läre sova, hoppas jag kommer ihåg att updatera :)

over and OUT

RSS 2.0