Förkyld :(

Ja nu är det måndag och det har gått ett tag sedan jag skrev sist, har nämligen haft en vecka semester och precis den veckan då det vart kanon väder, sikken lyckoträff, men i fredags hände det hemska, jag började få ont i halsen och under hela helgen har jag varit sjuk så idag var jag tvungen att stanna hemma ifrån jobbet, blir lika imorgon kanske till och med i övermorgon, mår pyton och låter som en gås i halsen, svettas i samband med rysningar och snorar stopp i näsan. Usch, Joel har varit likadan men han har ändå jobbat men han kör ju lastbil och då smittar han ju ingen och dessutom mäste han inte använda något av det jag måste.. Fatta om jag skulle sitta i telefon en timme med denna hals, då skulle jag fan inte kunna prata sen, dessutom sitter jag brevid en massa och tittar in i en datorskärm 24/7, ne fy kan inte gå till jobbet än på några dagar.. Fick besked att utbildningen jag sökt i andra hand på högskolan i gävle inte skall starta för att det var för få antal sökande, men det stod rekommendation att man skulle söka ekonom, vilket jag gjort i första handsval så det är ju bra :) ja men nu blire att mysa ner sig i soffan igen.  proppat i mig host medicin och halstabletter, samt smärtstillande för halsen, enchinagard och nässpray.

tacka vett jag lindrande..

Over and OUT!

Tisdag.

Fy i helvete vilken dag, har endast jobbat 2 timmar och redan fått sura och otrevliga kunder, faktiskt rätt trött på telefonjobb nu, men nu är det bara 2 dagar kvar sen är det en veckas semester men om man kollar på vädret ser du ut som regn vilket gör mig väldigt förbannad, jävligt tur att jag ändrade semestern till v30,31 istället :) fan vad jag ringt på mobilen :( farligt att ha abonnemang, kan inte förstå att jag ringt så pass mycket som jag gjort, förra månaden när jag fick mobilen ringde jag för 60:- på en månad nu har jag ringt för 216:- vilket känns jävligt skumt, skall verkligen kolla igenom nästa faktura :S usch nu vill jag bara hem och duscha, känner mig äcklig och är förbannat jävla hungrig med.. Imorgon jobbar jag kväll igen och på torsdag jobbar jag dag, och har inte en jävla aning vad jag skall göra på midsommar heller, vädret ser ju inte lovande ut :/ Jag är sugen på att grilla och sitta ute men blir säkert en pizza och en öl framför tvn, verkligen as tråkigt.. Men vi får väl se vad helgen väntar.. vill ha lönespecen nu för att se om man kan planera en utlands semester eller hur man gör.. VILL HEM!

over and OUT

Ja nu är jag tillbaka igen dags för en liten jobb uppdatering, jag mår bättre nu iallafall, fått lite mat i magen det är ju så gott med paj faktiskt :) Om 45min har jag min sista rast för att sedan jobba på fram till 16, då skall jag och joel gå på stan sen skall vi åka och handla lite inför midsommar då vi troligtvis blir hemma hos Joel och hoppas på att lite folk kan komma och umgås med oss :) Jag längtar efter vackert väder och underbara dagar, jag vill gifta mig också, kände det att fy vad underbart att gifta sig, skaffa hus i typ någon mellan stor stad, skaffa ett par ungar och tjäna saftigt med pengar :) Någon som stämmer in på mina kriterier?


over and OUT

Måndag.

Ja då är det dags att uppdatera ifrån helgen kanske :)

Fredagen, ja då vart det full stress hemåt, duscha lite snabbt och drog på sig lite kläder och ner till Joel och börja med matlagningen.. Vart liten miss i matlagningen potatisarna vart nämligen jätte hård men resten vart jättegott! Kvällen fortsatte med alkohol och mysigt umgänge, vi spelade lite guitar hero och sånt sedan for vi iväg till Carro på inflyttningsfest där fortsattes det med alkoholspel för att vi sedan skulle traska ner på arbrå där det vankades hyele kväll, jag gick från arbrå kyrka ner till arbrå by i ett par 10cm klackar, vilket jag tyckte var riktigt bra och tycker sandalerna är väldigt sköna, det är kilklack och det var väl det som gjorde att jag kunde gå så pass långt :)  skriver med en länk till dessa underbara och absolut prisvärda skor endast 129:-

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=24460&productId=224284&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Lördagen, ja då var det dags att sova ut lite från fredagen bravader, sov tyvärr bara till 12.00, då for jag och Joel till söräng för att kolla på carros små kissekatter, Joel bestämde sig för att han ville ha en av dem och om 5veckor skall han hämta hem en svart katt, han har inte kommit på speciellt många namn förslag två hittils: Svart katt och om det är möjligt att blondera en katt och färga den grön så blir det Hulken. Men jag antar att under dessa 5 veckor kommer han nog hitta på betydligt bättre namn :)  Ja men åter till lördagen, vi åkte hem och tog det lite lugnt sen vid 19.00 for vi ner till bollnäas för att käka på spicy cow, jag,hanna,frida,hebbe,johan och joel, riktigt gott faktiskt, men lite väl mycket mat :) Sen hyrde vi en gammal skräckis och kollade på en massa filmer ända till 4 på natten hemma hos Joel..

Söndag, ja det var igår det, minns knappt vad vi gjorde det, jo nu kom jag på :) Jag och joel vart så förbannat sugen på godis så vi åkte först hem till mig en sväng hämtade skor och dylikt sedan ner på ica och köpte hur mycket godis som helst det var 49:-/kg på ica och vi köpte för 70:- alltså 1 ½ kg godis, haha och även en chips påse och 3L cola, som tur var kom Hebbe och Hanna och hjälpte oss käka detta godis, vi kollad på filmen "Vi hade iallafall tur med vädret igen" Jag vart intre speciellt imponerad av den :S Sen började vi spela lite Wii, vilket var ett bra tag sedan jag gjorde, vi spela lite golf och Hanna var en riktigt hejjar på detta, tror faktiskt hon blev lite besatt på spelet för hon skrev senare när dom åkt hem: "Vi måste spela igen för fy fan vad roligt det var. Jag längtar" haha..

Måndag, ja måndag det är idag det, arbetsdag som vanligt började 12.30 slutar 21, så vilket ni redan löst vi detta laget är att jag jobbar nu. Jävligt dåligt på snus har jag också och det kommer leda till att jag kommer vara GRINIG! Har även ändrat min semester idag, istället för att ha v26,27 och 31 skall jag ha v 26,30 och 31, eftersom det kanske vankas utomlands v30 :) Blir väl turkiet eller bulgarien, skall vara billigt att leva!! :)  Jag har även fått mina första samtal på hotell projektet nu, har redan pratat med 1 dansk, 1 norsk och 1 svensk med utländskbrytning. Har inte bokat in ett ända rum än eftersom alla vill boka typ inatt eller imorgon då äre bara att koppla vidare.. Ja nu vet jag faktiskt inte vad jag skall skriva, varsågod för uppdateringen iallafall

over and OUT

Fredag.

God morgon, idag är jag förbannat jäkla trött, somnade inte förens halv 3 inatt eftersom jag höll på att kladda med en massa färg i håret, alltså resultatet vet jag inte speciellt mycket om, känns som jag kommer få en bättre uppfattning när jag plattar och fixar det, men det känns jävligt brunt iallafall, de på jobbet tycker det är blont och såg inte skillnad på håret typ, vilket var en lättnad också.. idag är det dags för utbildning, vilket inte känns lockande på grund utav att jag är så förbannat jäkla trött.. Hoppas tröttheten lägger sig, matar i med lite cocacola nu också och det kanske gör en piggare, iallafall för ett tag.. orkar inte skriva mer, uppdaterar säkert senare

over and OUT

update

Nu har jag rast, och om typ 1 och en halv timme har jag lunch, så himla nära på varandra rastena idag och egentligen skulle jag ha denna rast ännu senare alltså 45min innan jag har lunch, men det fick jag som tur ändra på, kom på imorse med att jag inte hade någon lunchlåda så fick åka in på statoil i morse och köpte en fryst matlåda, hoppas att det skall smaka :) Börjar känna mig lite piggare nu iallafall men fortfarande seg i huvudet, hoppas jag inte kommer vara tråkig ikväll för jag har sett fram emot att ha roligt, vad skall man köpa för kött till ikväll då? Joel vill ju typ endast ha nötkött så blir väl rostbiff som vanligt, men det är himla gott det med.. Godaste potatisen i ugn skall vi ha med :)























mmmm, grillat bild:google

over and OUT

Torsdag kväll.

Har extremt tråkigt på jobbet, ringer näst intill ingenting, jag vill helst bara sluta nu, så himla trött på att bara sitta och vänta, men det klirrar ju i kassan när man får jobba kväll iallafall. Vad tycker ni jag skall skriva om då? Har ju inget speciellt intresse att skriva om heller, mer bara vad som händer i mitt liv och det är inte mycket kan jag lova. Skall iväg till Carro efter jobbet tillsammans med Hanna, vi skall till Carros föräldrar i söräng, hon skall ju slänga in färg i mitt hår, kan ju faktiskt slänga upp bilder på dessa färger, dessa är de:



Hoppas på en radikal förändring men troligtvis blir det inte det :S

Kan slänga upp någon gammal bild som jag hittade här på bloggen med:

None
Detta var nu över ett år sedan, fan vad jag skulle vilja uppleva detta igen!


None
Detta var ju en cool hårfärg, men inte så att man vill ha den igen, lite väl vågad.

Ja nu är det 50 min arbetsdag kvar, Imorgon jobbar jag 08-16.30 sen därefter blir det att fixa mat inför kvällen, sätta igång grillen och börja häva i sig alkohol för att sedan bli på pickalurven fira Carro och ha en helt kanon härlig helg. Ser att det vankas fin väder inför nästa vecka med, perfekt inför midsommar, men vad skall man hitta på då? Har inte bestämt ett dyft än och allt verkar så veligt.. Veckan efter midsommar får jag semester och veckan därefter alltså V 26 och 27, fan vad underbart, hoppas på kanon väder!

over and OUT

Update

Har förbannat jäkla tråkigt, nu är det endast 15min kvar, men känns som en hel evighet, har inte haft samtal sedan 40min tillbaka och har verkligen ingenting och göra och ingen lust att göra något heller för den delen, har läst dom bloggar jag tycker är intressanta och kolla på olika postoder företag orkar jag verkligen inte, för då klickar jag väl hem något onödigt och får stå för frakten som är väldigt onödigt.. usch det är tammefan värst när det känns så här :( Och snart slut på batteri på mobilen med, kommer säkert ta slut när jag skall ringa Hanna.. Hungrig är jag också, räcker inte med att äta en ost/skink sallad på picasso, nepp skulle tagit en redig pizza så kanske det känts annorlunda nu.. Blir troligtvis att svänga förbi max och köpa en maxbox eller något göttans, sen skall jag hem fixa ihop kläder inför morgon dagen och skicka över lite pengar till ellos så slipper jag tänka på att snart kommer den fakturan.. Ne men nu får jag ta och sluta skriva för jag skriver ändå inget nödvändigt

over and OUT again!

Torsdag.

Yttligare en uppdatering, fasen vad jag är duktig, undra hur länge detta håller i sig :) två veckor? Idag har jag varit ute efter en klipptid, ställde nämligen klockan på 09.15 klev upp ur soffan hos joel och tog bilen hem, började med att ringa runt olika frisörer för en klipp tid, jag ringde tammefan 10 olika frisörsalonger och inte en ända hade tid :( Vilket fick mig till att bli riktigt rastlös och shopping sugen, efter den stora besvikelsen. Frida kom till mig och vi for ner till bollnäs tillsammans med Hanna som jag plocka upp på vägen, och vet ni vad jag gjorde jag SHOPPADE, fast fortfarande väldigt lite, vill ha MER! Detta blev inköpt idag

*Ett blått linne med spets Lindex 49.50:-
*En ljusblå/vit cardigan Lindex 79.50:-
*Två nitarmband Lindex 39.50:-/styck
*Ett idominlespyl apoteket 26:-
*En nagelbansolja apoteket 45:-
 Och till det mest intressanta, jag har köpt hårfärg som skall slängast i, i håret ikväll!
*En blondering till hårbotten Åhlens 90:-
*En slingförpakning askblond/ljusbrunt Åhlens 155:-

Hoppas hoppas hoppas verkligen det blir lyckat.

Vill åka ner till sthlm och gå på barkaby outlet så man kan köpa sig ett par jeans, ni som inte vet vad det är för ställe så kan jag berätta att det är märkeskläder som alltingen utgått eller inte sålt så bra, alternativt att något är fel sytt eller att det blivit något slags tryckfel.. Köpte ett par miss sixty jeans där för ett par år sedan ordinarie pris var 1700:- fick dem för 600:- och har även ett par lee jeans jag köpt där som jag fortfarande kan ha, ordinarie pris 999:- köptes för 300:- vilka kap alltså. :)

Skall även nämna vad ett hårlasso är för min syster vet ju inte speciellt mycket, lägger ut en bild nedan
Det är alltså själva den svarta pinnen. bild:google

Over and OUT!

Onsdag.

Jao sitter på jobbet igen, ingen ovanlighet nu faktiskt, jobbar nästan alltid kväll med, jobbigt men det klirrar i kassan, skall få ett till projekt att jobba med på fredag också, skall bli intressant just nu har jag 5 postorder företag och ett renhållningsbolag, ett elbolag och 4st vinklubbar som jag sitter på kundtjänst för nu blir det även ett företag i hotellbranschen som tillkommer på fredag då, så man har ju rätt mycket att hålla i skallen. Idag var jag i gävle och shoppade en del, blev faktiskt inte så mycket roligt, gör en lista.

*Svart klänning cubus 199:-
*Vit T-munktröja med huva H&M 198:-
*Hårlasso Glitter 27:-
*Brun skinnväska H&M 98:-
*Leggings 2pack H&M 79:-

usch, det var ju verkligen lite :( en hel del saker återstår att köpa t ex

*En party svartfärgad klänning
*Ett färgad klänning till bröllop
*Ett par jeans
*Vanliga svarta linnen
*Tunikor

Vart faktiskt väldigt besviken när jag var på Gina tricot idag, jag brukar alltid få med mig något hem därifrån men idag hade jag en jäkla otur, fanns inte storlekar och vissa plagg satt som hej kom och hjälp mig ett specifikt jag minns vart ett löst tunika/klänning med knappar, såg exakt ut som ett nattlinne verkligen inte min modell, hehe..

På fredags skall jag till Carro på fest som sagt och jag har absolut inget att ha på mig :( jag kan väl ta något gammalt sketet men vore roligt med något nytt, men men sånt är livet, vill verkligen klippa och färga håret nu med, känner mig verkligen inte vacker i håret :( Hoppas att jag kan göra det imorgon kanske.. Funderar på att färga in lite bruna slingor jäkligt tunna sådana, eller kanske inte bruna eller mer mörkmörk blonda, åhh jag vet inte, mellan bruna kanske? Hoppas beslutångesten försvinner så jag kan fixa det snarast! Totalt makeover skulle jag behöva, men har ju mitt korta fula hår så det finns inte speciellt mycket att göra när jag vill att det ska vara längre!

Nu fick jag ett jätte jobbigt samtal på vinklubben, han ville att jag skulle förklara om ett vin, men hallå? Jag kan inte ett skit om vinerna, jag får inte ens köpa dem för jag är inte 20, men jag säger snällt, jag fixar någon som mailar lite om detta vin till dig, och vinet var inte det enklaste namnet heller annat är det med gato negro eller husets, eller något annat blaskvin men detta är ju vinklubbar med högstandard där flaskan inte understiger 250:-/butelj, nejnej här heter det shislong och proviadiare och mokalula haha, inte en aning om några sorters viner, men men man skall väl försöka vara proffsig då.

Bara 1 timme och 18 min tills jag slutar nu får väl stå ut med dessa samtal till dess då.. Over and OUT!


Tisdag.

Hej!

Ja det kanske är dags för mig att uppdatera, var ju ett jäkla tag sen sist.. Men har faktiskt inte hänt speciellt mycket, eller det kanske har det men inte mycket som man tänkt att wow att det just hände i mitt liv.. Jag jobbar fortfarande på Anthill med kuntjänst, sitter på jobbet just nu, har precis fått rast, ringer typ ingenting :/ Dricker förövrigt ett väldigt gott te, typ ett grönt te med smak av grapefrukt och andra citrus frukter, jag som alltid brukar ha socker och mjölk i mitt te, men detta går bra att dricka helt svart :)  Om en vecka och 2 dagar har jag två veckors härlig semester, dock obetald vilket gör att det endast blir 2. Jag fick också skatten idag vilket är väldigt välbehövligt eftersom mitt hår ser ut som ett fågelbo och färgen lika dassig som en kloakråtta, väldigt äckligt och fettigt med eftersom jag har slut på mina super sköna "frisör schampoon" och får köra på Herbal Esscential eller vad det heter, luktar juvligt med håret blir verkligen inte vackert..

Väntar dag ut och dag in på att få reda på om jag kommit in på högskolan också, jag vill faktiskt och känner mig taggad på att gå högskola detta år. Hoppas att jag kommer klara allt plugg bara, men ju har ju haft rätt mycket flyt med plugget *peppar peppar*

På fredag blir det inflyttningsfest hos Carro, vilket är väldigt efterlängtat eller, efterlängtat, hon har ju inte bott där så länge, jag ser fram emot det om man säger så.. På lördag blir det nog fin middag på axmarbybrygga eller upp mot söderhamn, vet inte vad det heter ovanför där men en kollega på jobbet rekomenderade det.

Ja det får räcka för nu, hoppas jag har lust och tid att skriva lite mer någon dag.

Tjilivippen!


RSS 2.0