Slut med skola för denna vecka

Var i skolan i måndags och därefter så åkte jag och mamma på spinning vid 19, det var riktigt skönt men däremot är det inte alls lika hårt i Bollnäs som det var i Gävle och inte alls lika mysigt, i Bollnäs har de på lamporna hela tiden ända till slutet medans det nästan var bäcksvart i Gävle och det endast var lampor på ledaren. Så spinningen i Bollnäs får inte några höga betyg av mig, ska däremot testa att gå någongång till och se om det är olika beroende på ledare.

Igår hade jag ingen skola så då var jag hemma och spelade WOW hela dagen och kvällen, förutom ca 1 timme då jag plugga inför onsdagen och när Joels mamma och pappa kom för att isolera lite bättre i skrubben inför vintern.

Idag har jag varit på seminarium, klev upp 05.45, tog tåget vid 06.30 och hade lektion mellan 08.15-09.45 sen for jag hem vid 10.10. Så två timmar och 20 min resa för en och en halv timmes lektion.

Just nu sitter jag och skriver här, känner mig väldigt hungrig, har gjort en massa nödvändigt sedan jag kom hem t e.x sorterat alla räkningar, fixat ansökningar inför nästa termin och kollat efter kuddforal. Vilket förövrigt är väldigt svårt att hitta, jag vill nämligen ha fyra stycken kuddforal med måttet 50x50 som är röda, med något slags mönster. Ungefär som de gröna jag har nu fast röda, (bild nedan på de gröna)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0